Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMA ZA PAMĆENJE

Anton Maglica se pokazao kao pravo pojačanje, zabio je tri gola u pobjedi!

Anton Maglica
Facebook
20.02.2016.
u 19:59

Apollon je pobijedio 3:1 protiv Paphosa u 24. kolu prvenstva

Anton Maglica odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u dresu Apollona. U domaćoj pobjedi 3:1 protiv Paphosa u 24. kolu ciparske lige zabio je hat-trick.

Seriju je otvorio u 55. minuti kada je pogodio glavom nakon ubačaja iz kuta. Samo četiri minute kasnije lijepo je pogodio iskosa s lijeve strane. Točku na i stavio je u 71. minuti nakon asistencije Mezge. Gosti su smanjili u 90. minuti preko Maachija.

Maglica je tako došao do brojke od šest golova u šest utakmica. Apollon je s utakmicom više na trećem mjestu s 49 bodova, četiri manje od vodećeg APOEL-a.

>> Više čitajte na Goal.com

>> Maglica pokrenuo renesansu Apollona, strijelac treći put zaredom

Komentara 2

NI
nisiUpravu
23:41 20.02.2016.

Nije više panj. Počeo je zabijati i hat-trickove. Nije šala.

OV
Ovozemaljski
23:41 20.02.2016.

Bravo Maglica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije