Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Postigli dogovor? Atleticov napadač na ljeto ide u Barcelonu

Antoine Griezmann
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.02.2018.
u 18:01

Griezmann je prošlog ljeta odbio otići u Manchester United, jer je Atletico imao zabranu dovođenje igrača

Antoine Griezmann vjerojatno će u ljetnom prijelaznom roku promijeniti sredinu. Francuski napadač će nakon četiri godine u madridskom Atleticu otići preseliti u Barcelonu.

Navodno je postignut dogovor između dva kluba. Na svom je Twitteru tu vijest potvrdio novinar Albert Roge:

Antoine Griezmann
1/6

"Sve je dogovoreno, posao je praktički zaključen. Naravno, nitko to još ne želi potvrditi. U Sportu smo dobili informaciju od najpouzdanijeg izvora da je dogovor između klubova postignut i da Griezmann na ljeto ide u Barcelonu, sto posto."

Griezmann je prošlog ljeta odbio otići u Manchester United, jer je Atletico imao zabranu dovođenje igrača. S Madriđanima je produžio vjernost na još pet godina, koji su mu u ugovor stavili otkupnu klauzulu od 200 milijuna eura.

Sada je klub voljan prepoloviti otkupnu klauzulu koji je u Atletico došao u ljeto 2014. iz Real Sociedada za 30 milijuna eura.

Komentara 1

KU
kupatilo
23:45 26.02.2018.

On Barceloni netreba i neznam cemu ga uopce uzumaju.S napadačima su pokriveni u svim linijama boljim negolije on.Boljemuje otici u M.Unajted ili ostati u Atletiku.Je daje san svakog igrača Barcelona ali on tamo nema sto tražiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije