Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI PRVAK

Anthony Joshua tvrdi da će boksati još pet godina

Heavyweight World Title Fight - Anthony Joshua v Kubrat Pulev
Andrew Couldridge/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.01.2021.
u 14:41

"Kličko je boksao i sa 40", izjavio je boksač koji je 2015. maknuo Ukrajinca sa svjetskog trona.

Svjetski profesionalni boksački prvak u teškoj kategoriji 31-godišnji Britanac Anthony Joshua nagovijestio je da će boksati još pet godina prije povlačenja u mirovinu, rekavši za Sky Sports News da "uvijek planira unaprijed kako se bliži kraju karijere". 

Za Joshuu bi ova godina trebala biti vrlo značajna, jer bi se u njoj trebao boriti protiv sunarodnjaka Tysona Furyja za ujedinjenje naslova u svim najznačajnijim verzijama. Joshua trenutno drži naslove po WBA, IBF i WBO veziji otkako ih je vratio u svoje vlasništvo pobjedom 2019. u revanšu protiv Andyja Ruiza Jr. i obranio prije mjesec dana nokautiravši Kubrata Puleva.

"Ovo nije početak moje karijere. Bližim se kraju. Ne živim za trenutak. Uvijek planiram unaprijed. Ostalo mi je još pet godina, što je malo više od jednog olimpijskog ciklusa", izjavio je Joshua za Sky Sports News i sugerirao da bi i njegov budući suparnik Tyson Fury trebao razmišljati na isti način.

"Fury je profesionalac mnogo duže od mene. Trebao bi razmišljati o skorom umirovljenju. Ako želi učvrstiti svoju ostavštinu, tu sam i spreman sam", poručio je Joshua 32-godišnjem Furyju.

No, Fury je rekao da želi vladati poput Vladimira Klička.

"Kličko je boksao i sa 40", izjavio je boksač koji je 2015. maknuo Ukrajinca sa svjetskog trona.

"Mnogi veliki šampioni su bili dugovječni. Ne boksam zbog novca, slave ili naslova. Boksam jer me to čini sretnim i volim to raditi. Nikome ne moram ništa dokazivati", dodao je Fury.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mary5
19:00 07.01.2021.

Ma moze i 10 god, on ce trcat u krug ispred protivnika, a ovaj ce ga ganjat itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije