Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACB LIGA

Ante Tomić najbolji u pobjedi Reala

Ante Tomić
Pixsell
07.03.2010.
u 14:51

Košarkaši Real Madrida upisali devetnaestu prvenstvenu pobjedu u 24. kolu ACB lige. Hrvatski centar Ante Tomić pritom je statistički predvodio "kraljeve".

Tomiću je trener Messina ukazao najveću minutažu na utakmici (nešto više od 30 minuta) protiv Xacobeo Blu:Sensa, a hrvatski centar sjajno ih je iskoristio za 16 poena (6/7 za dvicu, slobodna bacanja 4/4), a bio je i prvi skakač svog sastava sa sedam uhvaćenih lopti (četiri napadačka) u pobjedi 92:80.

U redovima poražene momčadi, koju je s 26 poena i sedam skokova predvodio Messey, Drago Pašalić je odigrao 23 minute, te ih zaključio s pet poena i četiri skoka.

Novu laku pobjedu upisala je vodeća momčad lige, Barcelona. Bilo je 73:59 na gostovanju kod Valladolida uz 20 poena i osamh uhvaćenih lopti Terencea Morrisa.

Marko Banić ponovno je bio najbolji pojedinac Bilbaa koji se kod Unicaje osladio 77-66 pobjedom. Ubacio je 15 koševa, i uhvatio pet lopti. Sa slobodnih bacanja gađao je 3/3, a iz igre 6/6. Damir Markota dodao je dva poena i skok u pet minuta za pobjednički sastav.

ACB liga, 24. kolo:

Murcia - Cajasol 77:83

Real Madrid - Xacobeo Blu:Sens 92:80

Unicaja - Bilbao Basket 66:77

Valladolid - Barcelona 59:73

Lagun Aro - Alicante (kasnije)

Redoslijed: 1. Barcelona 22-2, 2. Caja Laboral 20-4, 3. Real Madrid 19-5, 4. Valencia 16-8...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije