Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Ante Rebić zabio sjajan pogodak u remiju s Werderom

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.01.2019.
u 23:35

Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup u momčadi "apotekara", dok je Josip Brekalo ušao u igru za "vukove" u 63. minuti

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac za Eintracht iz Frankfurta koji je u susretu 19. kola njemačkog prvenstva odigrao 2-2 (1-1) na gostovanju kod Werdera u Bremenu.

Rebić je sjajnim udarcem s vrha kaznenog prostora pogodio gornji kut nemoćnog vratara Werdera Pavlenke i tako poravnao na 1-1. Bio je to njegov sedmi prvenstveni gol ove sezone.

Werder je poveo s 1-0 preko Eggesteina (27), a do nove prednosti od 2-1 domaće je doveo Harnik (52) da bi bod Eintrachtu osigurao Haller (68-11m).

Rebić je odigrao čitavu utakmicu za Eintracht koji je sada četvrti s 31 bodom, koliko ima i peti RB Leipzig koji u nedjelju gostuje kod Fortune u Düsseldorfu, dok je Werder 11. s 26 bodova.

Vodeći sastav lige Borussia iz Dortmunda uvjerljivo je na svom terenu svladala Hannover 96 s 5-1 (1-0). Strijelci za "žuto-crne" bili su Hakimi (24), Reus (60), Goetze (62), Guerreiro (67) i Witsel (90), dok je pogodak za goste postigao Bakalorz (86).

Borussia sada ima 48 bodova, devet više od imenjakinje iz Moenchengladbacha koja je kao domaćin svladala Augsburg s 2-0 (0-0), te Bayerna koji će svoj susret 19. kola igrati u nedjelju protiv Stuttgarta. Hannover je ostao pretposljednji s 11 bodova, koliko ima i posljednji Nürnberg.

Bayer iz Leverkusena je kao gost svladao Wolfsburg s 3-0 (1-0), a Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup u momčadi "apotekara", dok je Josip Brekalo ušao u igru za "vukove" u 63. minuti. Golove za Bayer, koji je sada deveti s 27 bodova, postigli su Havertz (45-11m), Volland (62) i Brandt (88). Wolfsburg je osmi s 28 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije