Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE EL

Ante Rebić se vraća u prvih 11 protiv Chelseaja

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
09.05.2019.
u 19:30

Odlične vijesti za goste iz Frankfurta, ali i za nas su da će Ante Rebić nakon odrađene suspenzije zbog žutih kartona biti na raspolaganju Adiju Hütteru, što bi trebalo donijeti novu dimenziju u ofenzivnoj igri Eintrachta, nešto što im je očajnički nedostajalo u prvoj utakmici izuzev početnih 20 minuta naleta

Saznali smo finaliste Lige prvaka, a danas ćemo saznati i finaliste Europske lige. Chelsea ili Eintracht, odnosno Valencia ili Arsenal nastupit će u završnoj utakmici Europske lige u Bakuu 29. svibnja.

Većina očiju večeras će biti uprta u uzvrat polufinala između Chelseaja i Eintrachta nakon rezultata 1:1 u prvoj utakmici.


>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Odlične vijesti za goste iz Frankfurta, ali i za nas su da će Ante Rebić nakon odrađene suspenzije zbog žutih kartona biti na raspolaganju Adiju Hütteru, što bi trebalo donijeti novu dimenziju u ofenzivnoj igri Eintrachta, nešto što im je očajnički nedostajalo u prvoj utakmici izuzev početnih 20 minuta naleta.

Igrači Chelseaja su u Commerzbank-Areni dominirali veći dio utakmice i igrači Eintrachta mogu biti zadovoljni što nisu više puta vadili loptu iz mreže.

Ovaj su je vikend vadili čak šest puta u igri s Leverkusenom te doveli četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka u pitanje uoči posljednja dva kola, no Orlovima će sve biti oprošteno ulove li kartu za finale u Azerbajdžanu. 
U Ligi prvaka će sigurno iduće sezone biti Chelsea.

Maurizio Sarri više nema pritiska zbog toliko čuvenog plasmana među četiri, a ako ikako Talijan dogura do drugog naslova Europske lige za klub u šest godina, uz treće mjesto na tablici, sezona plavaca mogla bi završiti prilično spektakularno uzevši u obzir kako je izgledala.

Ante Rebić
1/7

Sjetite se samo raspada Kepe i Sarrija u finalu Liga-kupa prije malo više od dva mjeseca, no ovo sada izgleda puno bolje.
Arsenal je puno motiviraniji od svojih gradskih rivala sa Stamford Bridgea jer mu je ligaška ruta za ulazak u Ligu prvaka otpala, ostala mu je samo ova europska, a bude li mu itko otvorio tu rutu, bit će to četverostruki osvajač Europske lige Unai Emery.

Na papiru se radi o znatno manje napetom omjeru nego li to vrijedi za ogled Chelsea – Eintracht, no recentna iznenađenja pozivaju na oprez. Topnici ulaze u susret s Valencijom s prednošću 3:1 zahvaljujući Lacazetteu i Aubameyangu koji su odlično igrali u vršku napada. 


Međutim, pogodak Diakhabyja iz 11. minute na Emiratesu mogao bi se danas na Mestalli pokazati ključnim. Šišmišima za prolaz trebaju čvrsta obrana i dva pogotka, a Santi Mina koji nije startao na Emiratesu je za vikend poentirao dva puta i asistirao dva puta protiv Huesce u povijesnoj 6:2 pobjedi i baš bi on mogao biti Marcelinovo ključno novo oružje za uzvrat. 

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Samoborka
19:49 09.05.2019.

Meni ih je zao ali danas ce dobiti porciju, jer nisu slozni i djeluju kao da su zgubljeni na terenu. Premalo imaju kondicije, ne pokrivaju svoje protivnike , zao mi ih je, a trener je los.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije