Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S IBRAHIMOVIĆEM

Ante Rebić jednim potezom oduševio Talijane, pune su ga tamošnje novine

Ante Rebić
Foto: Instagram
1/7
29.06.2020.
u 11:27

Dan nakon utakmice, Rebića su pune talijanske novine, a sportski dnevnik Gazzetta dello Sport donosi naslov ReBig Milan.

Ante Rebić sinoć je opet bio strijelac za svoj AC Milan. Crno-crveni u 28. kolu talijanske Serie A svladali su Romu s 2:0, a vatreni je gol zabio u 76. minuti.

Rebić je zabio iz neposredne blizine, a za to su mu trebala dva pokušaja. Hrvat je bio strijelac i u prošlom kolu kada je Milan slavio s 4-1 na gostovanju kod Leccea. Ujedno, Rebić je najbolji strijelac Milana u domaćem prvenstvu s osam golova.

Dan nakon utakmice, Rebića su pune talijanske novine, a sportski dnevnik Gazzetta dello Sport donosi naslov ReBig Milan.

Talijanski mediji otkrivaju još jednu zanimljivost. Nekoliko dana prije utakmice Rebić se pojavio u kampu u Milanellu i odradio trening iako je imao slobodan dan. S njim su još bili Ibrahimović, Kjaer, Duarte i Krunić.

Rebićeve odlične partije očito ne stižu slučajno nego je hrvatski napadač shvatio da se mora maksimalno posvetiti nogometu. Lijepo je vidjeti da se s 26 godina uozbiljio i da više nema mušice u glavi koje su ga mučile u ranijoj fazi karijere. Uostalom, njegov talent nikad nije bio upitan, trebalo je samo "posložiti glavu".
 

Ključne riječi

Komentara 5

HR
hrvoje367
12:10 29.06.2020.

Kad se oženi,bit će još bolji i mirniji u glavi.Sretno A nte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije