Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački kup

Rebić zabio u pobjedi Eintrachta, polufinale izborio i Schalke

Ante Rebić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.02.2018.
u 22:50

Ždrijeb parova polufinala je 11. veljače, polufinalni susreti su na rasporedu 17. i 18. travnja, a finale je 19. svibnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu

Nakon Bayerna, Bayer Leverkusena i Eintrachta plasman u polufinale njemačkog kupa izborili su i nogometaši Schalkea.

Schalke je u posljednjem četvrtfinalnom ogledu na svom travnjaku pobijedio Wolfsburg 1-0, a pogodak odluke zabio je Guido Burgstaller u 10. minuti utakmice. Marko Pjaca je igrao od prve minute u redovima domaćina, a zamijenjen je u 76. minuti. Josip Brekalo nije nastupio za Wolfsburg.

Ante Rebić
1/15

U ranije odigranom susretu Eintracht, kojeg vodi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač, u Frankfurtu je pobijedio Mainz 3-0. Domaćin je poveo u 17. minuti golom hrvatskog nogometaša Ante Rebića nakon velike pogreške gostujućeg vratara Renea Adlera. Mainzov vratar je nespretno reagirao na povratnu loptu što je iskoristio Marius Wolf asistiravši Rebiću koji je zabio u praznu mrežu za vodstvo 1-0. Bio je to njegov peti pogodak ove sezone pri čemu prvi u Kupu.

Drugi pogodak gosti su si sami zabili. Napadač Eintrachta Sebastien Haller je ubacio loptu u kazneni prostor, a Alexander Hack je skrenuo u vlastitu mrežu. Sve dvojbe oko pitanje pobjednika razriješio je Omar Mascarell u 62. minuti. Španjolski veznjak je iskoristio još jedan Hackov 'poklon' i potom rutinski svladao Adlera. Očajno izdanje Mainza zaokružio je Danny Latza zaradivši crveni karton u 82. minuti.

Ždrijeb parova polufinala je 11. veljače, polufinalni susreti su na rasporedu 17. i 18. travnja, a finale je 19. svibnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije