Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Ante Rebić dobit će hrvatskog suigrača u Njemačkoj

Marko Rog
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
16.07.2019.
u 13:41

Mladi hrvatski veznjak nije se naigrao u redovima talijanskog velikana. Ukupno je upisao 67 nastupa i zabio dva gola, a drugi dio posljednje sezone je proveo na posudbi u Sevilli.

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog (23) karijeru bi mogao nastaviti u redovima njemačkog bundesligaša Eintrachta prenose talijanski mediji.

Talijani pišu kako će Eintracht za Roga izdvojiti 20 milijuna eura, a s tim novcem Napoli će pokušati angažirati makedonskog reprezentativca i člana Fenerbahčea Elifa Elmasa (19).

Rog je u kolovozu 2016. iz Dinama preselio u Napoli. Prvu sezonu je odradio na posudbi za 1.5 milijuna eura, a potom je talijanski klub za 12 milijuna eura otkupio njegov ugovor.

Međutim, mladi hrvatski veznjak nije se naigrao u redovima talijanskog velikana. Ukupno je upisao 67 nastupa i zabio dva gola, a drugi dio posljednje sezone je proveo na posudbi u Sevilli.

Rog bi se u Eintrachtu mogao pridružiti Anti Rebiću, naravno ako Rebić prije toga ne napusti klub iz Eintrachta.

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić stigao do Zlatne lopte

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
18:04 16.07.2019.

Mogao... Ali nedolazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije