Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJSKO PRVENSTVO

Ante Palaversa zabio drugi ovosezonski pogodak

27.02.2021.
u 23:49

Palaversa je igrao do 60. minute

Hrvatski veznjak, 20-godišnji Ante Palaversa, koji je prije dvije godine iz Hajduka prešao u Manchester City, bio je strijelac za Kortrijk u 1:2 (1:1) domaćem porazu od Waregema u susretu 28. kola belgijskog nogometnog prvenstva.

Palaversa je svojim drugim ovosezonskim golom doveo Kortrijk u vodstvo u 20. minuti, no samo tri minute potom Bruno je poravnao iz kaznenog udarca. Tri boda gostima je osigurao Chory golom u 65. minuti. 

Palaversa je igrao do 60. minute za Kortrijk koji je 13. na ljestvici sa 36 bodova, dok je Waregem peti sa 43. Na vrhu je Club Brugge sa 63 boda, 15 više od drugog Antwerpena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije