Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačićev pomoćnik

Ante Miše: Česi se moraju otvoriti i tu vidim našu priliku

Ante Miše
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
17.06.2016.
u 12:31

Česi imaju samo jednu zvijezdu, to je Rosicky. Osim njega treba pripaziti na još dvojicu njihovih igrača, Daridu i Necida - otkrio je Miše

Pomoćnik hrvatskog izbornika Ante Miše  za Hrvatsku nogometnu televiziju, najavio je susret s Češkom (18 sati), prokomentirao novog suparnika Hrvatske na Euru te je kazao i nekoliko riječi o susretu Češke i Španjolske, donosi HNS.

- Češka je momčad koja nema velikih zvijezda u svojoj reprezentaciji. Imaju samo jednu zvijezdu, to je Rosicky. Osim njega treba pripaziti na još dvojicu njihovih igrača, Daridu i Necida - otkrio je Miše.

- Dobro smo proučili Češku i vjerujem da ćemo dobro odraditi utakmicu. Česi neće igrati kao što su igrali protiv Španjolske te će morati igrati otvorenije. Tu ćemo mi imati priliku, za to imamo prave igrače te vjerujem da po tom pitanju imamo velike šanse pobijediti Češku.

Više razmišljanja pomoćnog trenera hrvatske reprezentacije Ante Miše pogledajte u video prilogu.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:07 17.06.2016.

Tocno to da cesi moraju igrati otvorenije nego protiv spanjolaca ali to samo vrijedi ako ne zabiju prvi gol. Ako zabiju 1-0 u prvih 15 minuta onda se mogu vrhunski braniti do kraja utakmice. Kao sto su uspjeli sacuvati mrezu 87 minuta protiv Spanjolske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije