Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Ante Miše: Barcelona više nije u modi, igrat ćemo kao Real

ante miše
Josip Maljak/Pixsell
22.04.2011.
u 11:49

Dok je trener bio Goran Vučević, tražio je način da se njegov Hajduk približi Barceloni. A novi trener donio je novo približavanje.

– Sad je Real u modi, nije više Barcelona. U El Clasicu navijao sam za Real – rekao je Miše, odaslavši poruku Vučeviću.

Imao je novi Hajdukov trener ulogu i u "triljskoj skupini", među osmoricom bivših igrača koji su htjeli preuzeti Poljud, ali su se raspali u podjeli funkcija.

– Moja uloga bila je uloga pjevača. Volio bih da ste i vi bili s nama na kominu. Pjevali smo hajdučke pjesme, a najbolje pjeva Stipe Andrijašević. Stipe ima i gitaru, kupili smo je svi zajedno, dali smo po pedeset kuna – okrenuo je Miše na šalu premda je među osmoricom trenutačno glavno pitanje tko je imao ulogu "zviždača".

Nije želio puno o tome, Miši je sada najvažnija utakmica protiv Slaven Belupa.

– Na put ne idu Subašić, Jurica Buljat, Anas Sharbini i Oremuš koji su ozlijeđeni, a u Splitu ostaju Ahmad Sharbini, Marijan Buljat, Andrijašević, Sačer i Boljat. Ovi što ostaju odradit će dva treninga – kaže Miše.

U Koprivnici neće biti braće Sharbini.

– Ahmadov je ostanak moja procjena, razgovarao sam  s njim, sve je u redu. Anasa bole leđa, ide na snimanje. Napustio je trening prije kraja – rekao je Miše.

Sastav će odrediti tek prije utakmice, ali izvjesno je da će njegov Hajduk igrati 4-4-2 te da se Tomasov vraća na lijevu stranu.

– Imam dvojbe u vezi s vratarom, prije utakmice odlučit ću hoće li braniti Kalinić ili Radošević, a vidjet ću što će biti s desnim bočnim. U konkurenciji su Režić i Bulku, a bit će još nekih promjena u sustavu igre – govori Miše.

Dao je svoju procjenu onog što je vidio na treninzima i onog što očekuje u dvoboju protiv Slaven Belupa.

– Moji igrači fizički su dobri, ali imaju manjak samopouzdanja što je sasvim normalno nakon ovih rezultata. Od njih u dvoboju protiv Slaven Belupa tražim besprijekornu trku, uklizavanje na nož. Moramo odigrati ratničku utakmicu, jedino na taj način možemo napraviti dobar rezultat. Idemo na pobjedu, Hajduk će uvijek ići na pobjedu, bez obzira na protivnika. Bit ćemo hrabri, ne plašimo se – kazao je Miše.

Trener bijelih bio je u špijunaži Slaven Belupa, pratio je utakmicu protiv Dinama.

– Slaven je iskusna momčad, kvalitetni su to igrači, u dobroj seriji. U ovom trenutku to je najnezgodniji protivnik koji nam je mogao doći – zaključio je Miše.

Komentara 9

ZZ
zzz33
12:15 22.04.2011.

budalo budi sretan da budes bar 50% sta je barca

WU
wuk11
12:34 22.04.2011.

i ja sam za to da budu ko real nek osvajaju trofeje svake prestupne godine :) standardno tovarsko njakanje nije lik još ni jedan trening održao a sere.

KO
komentarko
11:59 22.04.2011.

Hahaha :D Na čemu je ovaj?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije