Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli popustili

Erceg otišao u Dubai: Teško mi je, ali moram misliti na sebe i svoju obitelj

Ante Erceg
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
07.01.2018.
u 15:15

Momčad iz Dubaija će splitskom klubu isplatiti odštetu od 1,8 milijuna dolara, a Erceg će u Al Ahli Shababu mjesečno zarađivati 100.000 dolara

Hajdukov najbolji igrač Ante Erceg karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Erceg je potpisao za Al Ahli Shabab iz Dubaija, koji će splitskom klubu isplatiti odštetu od 1,8 milijuna dolara. 'Hajdučko srce' će u svom novom klubu mjesečno zarađivati 100.000 dolara.

Erceg je imao 56 službenih nastupa za Hajduk, a debitirao je 17. srpnja 2016. u prvenstvenom dvoboju s Cibalijom. U bijelom dresu upisao je ukupno 4.123 minute i pritom postigao 26 pogodaka te dodao 18 asistencija.

U prošloj polusezoni bio je prvi strijelac i asistent momčadi s 13 postignutih golova i sedam asistencija.

Ante Erceg
1/36

- Hajduk me doveo iz druge turske lige kad nitko nije vjerovao u mene. Govorili su tada mnogi da sam invalid i da više neću igrati ozbiljan nogomet - rekao je Erceg za 24 sata

- Vjerujem da sam to povjerenje opravdao i dao svoj maksimum u svakoj minuti koju sam proveo u  Hajduku. To se meni i klubu vratilo na najbolji način. Doživio sam predivne trenutke i igrao najbolji nogomet u karijeri. Sada se pružila prilika da odlaskom u Dubai napravim novi iskorak, riješim egzistenciju za sebe i svoju obitelj i da se napravi dobar posao za klub.

- Koliko god mi bilo teško otići, u 29. godini moram misliti na sebe i svoje. Hvala vodstvu kluba koje je poštivalo moju želju. Bilo je svakakvih nerealnih priča po medijima, no koliko je to igrača mojih godina ostvarilo ovakav transfer iz HNL-a. Ovo je bila prilika koja dolazi jednom u životu i vjerujem da će navijači imati razumijevanja za moju odluku. Nitko ne zna kakav je to osjećaj dok se ne nađe u takvoj situaciji. Želio bih se posebno zahvaliti svim svojim suigračima, svima djelatnicima kluba i svima koji nose Hajduk u srcu na fanatičnoj podršci koju sam osjećao na svakom koraku svog boravka u Hajduku - istaknuo je Erceg za 24 sata.

Ante Erceg
1/2

Komentara 11

DV
dvauosam
19:01 07.01.2018.

E moji tuljani iz poljoprivredne zadruge moj Hajduk , opet ćete cviliti kako to da je Dinamo ponovno prvi a prodajete jedinog igraća koji je nešto vrjedio ( zaista bio dobar igrać).aista bio dobar igrać).

DU
Deleted user
15:37 07.01.2018.

Eto nakon dugogodišnjeg igranja za Hajduk tamo čak od Srpnja 2016 i izjava da je uvik tija igrat za Hajduka ode ni prvi ni posljednji koji se kleja u klub koji mu je pomoga da sazrije ka igrač da bi bi prvon prilikon uzeja kufer i otiša. De Ja Vu. Ljubav ,a ne đir hihihihihihihihihihihihi. Svi imaju mobitele ,a oni na onom telefonu od 5 kila što okrećeš one brojeve hihihihihi.

SS
sokac sa drave
21:27 07.01.2018.

Dinamovac sam ali Hajduk ne mrzim ali ovo je jadno takav stvarno igracina od formata a oni njega prodaju za sicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije