Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MEKSIKO

Ante Čačić u reprezentaciju pozvao dva igrača Osijeka

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
15.05.2017.
u 14:10

Osijek se s Hajdukom bori za treće mjesto, a u posljednjem kolu protiv Splita očito će biti bez Barišića i Škorića.

Hrvatski izbornik Ante Čačić popis za prijateljsku utakmicu s Meksikom u SAD-u objavit će ovoga tjedna, a dva imena se već znaju. Osijek je na Twitteru objavio da su poziv dobili Borna Barišić i Mile Škorić.

Utakmica se igra 27. svibnja u Los Angelesu, a istog je datuma i posljednje kolo HNL-a. Osijek se s Hajdukom bori za treće mjesto, a u posljednjem kolu protiv Splita očito će biti bez Barišića i Škorića.

- Ne iznenađuje me želja igrača za tim putovanjem jer se radi o povijesnom susretu, prvom na tlu Sjeverne Amerike što će sigurno razveseliti brojne navijače Hrvatske u tom dijelu svijeta. Jasno je da je u zgusnutom kalendaru nemoguće pronaći termin za susret izvan Europe i s ovakvim protivnikom, ali siguran sam da ćemo otići u Los Angeles s respektabilnom reprezentacijom -  rekao je nedavno izbornik Čačić. 

Komentara 1

KU
kupatilo
00:15 16.05.2017.

Zasto nisi zvao Samira i Sindelfelda.Na go bi mogao Kelava a bek bi trebao biti Ibenjez.Naravno šalimse isto kao i Čačić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije