Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSREO SE I S BILIĆEM

Čačić posjetio Lovrena, evo što je rekao nakon sastanka

Ante Čačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
11.04.2016.
u 09:41

– Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju – izjavio je hrvatski izbornik

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić boravio je ovoga vikenda u radnom posjetu Engleskoj.

Prema prije zacrtanom rasporedu, izbornik Čačić ovoga je vikenda otputovao u Englesku gdje se u Londonu susreo s hrvatskim stručnjacima iz West Hama na čelu sa Slavenom Bilićem.

– Bilo je vrlo lijepo u Londonu popričati s našim ljudima iz West Hama koji, predvođeni Slavenom, rade fantastičan posao, na čemu im čestitam. Vidjeli smo sjajnu utakmicu s Arsenalom te smo potvrdili prethodni dogovor da se Miljenko Rak priključi stručnom stožeru reprezentacije prije Eura 2016 – rekao je Čačić.

 

Nakon Londona, izbornik Čačić je pogledao i susret Liverpool – Stoke City nakon kojeg se susreo s reprezentativcem Dejanom Lovrenom:

– Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju – izjavio je hrvatski izbornik.

>> Lovren: Pao mi je mrak na oči! Čačić me mora uigravati sad, a ne prije Eura

Komentara 33

BL
Blender
10:04 11.04.2016.

Čačić posjetio Lovrena, evo što je rekao nakon sastanka??? I sto je rekao??? Clanak ne moze biti gluplji nego sto je!

DU
Deleted user
11:00 11.04.2016.

Zašto je "večernji list" postao isi portal kao i svi ameterski diljem interneta ?

MA
Majur
12:34 11.04.2016.

Pumpanje novinara.....najjači su mi Članci gdje se ne može komentirati kao od Jurišića malo prije na temu Lovren-Čaćić...lešinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije