Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO IZGUBIO

Ante Čačić: Imamo zalog za budućnost, nije mala stvar biti stabilan u Ligi prvaka

Zagrijavanje nogometaša uoči početka utakmice UEFA Lige prvaka između Milana i Dinama
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/97
14.09.2022.
u 21:20

Nakon poraza utakmicu je komentirao trener Modrih Ante Čačić

Dinamo je na San Siru odigrao drugo kolo grupne faze i upisao prvi poraz. Milan je bio prejak i na kraju slavio rezultatom 3:1. Jedini pogodak za zagrebački sastav zabio Mislav Oršić.

Nakon poraza utakmicu je komentirao trener Modrih Ante Čačić.

- Nisam zadovoljan rezultatom, ali zadovoljan sam načinom kojim je momčad igrala. Greške su naše isprovocirali protivnici, za pohvalu je činjenica da smo se vratili u igu, to je zalog za budućnost. Mi nismo favoriti ni u jednoj utakmici, ali trudit ćemo se biti što bolji i učinkovitji. Idemo dalje, ima još četiri utakmice. Dogodio se treći gol, nismo dobro zatvorili utakmicu, kasnili smo s izmjenom Ristovskog, tjerali su nas u greške, pogoci su padali u nezgodno vrijeme. - smatra Čačić i poručuje:

- Nije mala biti u stabilnoj situaciji nakon dva kola u Ligi prvaka. - rekao je strateg plavih. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
22:01 14.09.2022.

...Čačko samo da si ih hrabrije napao, možda bi pojedini igrači bolje reagirali i bolje otvorili igru, falili su neki pojedinci, griješilo se... no sada znamo da definitivno sa njima, i drugima, možemo igrati i pobjeđivati, siguran sam u dobar rezultat u Maksimiru... idemo dalje samo jako... ale ale dinamo ale...

BE
Berri
21:55 14.09.2022.

Dinamo se nije raspao nakon što je primio 2 gola. Vratili su se u utakmicu. Čačić radi vrlo dobar posao. Miran je, momčad mu raste, navijači su se vratili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije