Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENA MOGUĆNOST

ANKETA Treba li Sosa dobiti drugu priliku i poziv u hrvatsku reprezentaciju?

GER, 1. FBL, VfB Stuttgart vs FC Bayern Muenchen
EXPA/PIXSELL
11.05.2021.
u 12:15

Kad bi se ispričao, kad bi nastavio s dobrom formom i ako bi isprika bila prihvaćena...

Borna Sosa vrlo se vjerojatno "malo zaletio" odlukom o uzimanju njemačkog državljanstva s ciljem igranja za elf jer FIFA je jasna u svojim pravilima i teško da se mogu zaobići, što znači da nogomet na reprezentativnoj razini 23-godišnjak može zaigrati isključivo za Hrvatsku.

To je malo teže očekivati jer, osim što na njega izbornik Zlatko Dalić nije računao svih ovih godina, nakon ove epizode prilično bi iznenadilo da ga odjednom uključi. Možda kad bi se Sosa ispričao, pokazao želju...

Previše je faktora koji nisu vezani uz nogometni travnjak, barem trenutačno. Činjenica je da se radi o više nego dobrom igraču, no očito u Hrvatskoj postoje bolji, prema mišljenju onih koji donose odluke. Isto tako, u Njemačkoj takvog trebaju no očito ga neće uspjeti dobiti.

Ako bi se ispričao, ako bi nastavio s dobrom formom i ako bi isprika bila prihvaćena, sve je moguće. Dakle, ako se sutra potvrdi da Sosa nikako ne može nastupati za Njemačku, možda bi trebalo gledati na koji način ga imati uz sebe.

Komentara 37

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:42 11.05.2021.

Poziv Sosi sigurno ne bi dobro sjeo kod velikog broja navijaca. Negdje sam procitao da je na drustvenim mrezama izbrisao sve svoje fotografije na kojima je u hrvatskom dresu... To je kraj. Nikakve isprike tu vise ne pomazu. Momak nije imao strpljenja, znao je da preuzima rizik i ocito je da mu se to nije isplatilo. Ovo je u neku ruku slican slucaj Kalinicevom, reprezentativac osim nogometne kvalitete mora imati i malo karaktera, a Sosa toga nema i zato... ciao Sosa...

KP
Karlovacko pivo
13:41 11.05.2021.

Da bi se mene pitalo nikad vise .Sta ce nam isprika čovjek izbrisao sve slike i srce zalupalo za Njemacku

OC
obican covik
13:05 11.05.2021.

Povratkom u repku Hr. donosi RAZDOR . Kalinic uzorak , umisljenosti , Jedno pokvareno voce u korpi , sto donosi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije