Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koji je doseg susjeda?

ANKETA Srbi tvrde da će postati svjetski prvaci, kako će proći na Mundijalu?

Beograd: UEFA Liga nacija, Srbija - Švedska 4:1
Dusan Milenkovic/ATAImages
24.11.2022.
u 16:19

Orlovi po imenima imaju jaku momčad, ali naravno, ne igraju pojedinci već kolektiv

Srpska nogometna reprezentacija smještena je u skupinu G zajedno s Brazilom, Švicarskom te Kamerunom, što nikako nije bezazlena grupa reprezentacija. 

Navijači u Srbiji su uvjereni kako će Dragan Stojković Piksi i njegova momčad napraviti dobar rezultat jer posjeduju niz kvalitetnih nogometaša. Prije svega, tu su Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović u napadu, zatim slijede Sergej Milinković-Savić i Filip Kostić u veznoj liniji. 

Međutim, obrana im je slabiji dio momčad što bi mogao biti veliki problem pogotovo sa hitrim i snalažvljivim napadača Brazila, odnosno Švicarske. Moguće je kako će Nemanja Gudelj iz Seville pokrpati rupe u obrani. 

Srbi su u pripremnom susretu uoči SP-a dobili Bahrein s 5:1, a prvi protivnik u Kataru bit će Brazil 24. studenog u 11 sati, nakon selecaoa slijede Kamerunci i Švicarci. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore

 
 

Komentara 3

DU
Deleted user
16:44 24.11.2022.

Kolko god mislim da su jaci od Svicarske. Svicarska pobjedila Kamerun, to im je ogromni pad sa sansama za prolaz skupine.

PI
pičkoustiiii
17:27 24.11.2022.

Ako prođu skupinu moraju biti prezadovoljni Skupina dosta zahtjevna.

BU
Budni
17:14 24.11.2022.

Možda da prvaci,ali ne u nogometu!U lažovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije