Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI MISLITE?
Povratak na članak

ANKETA Podržavate li elitnu Superligu? Već ju stvaraju, a UEFA i dalje 'luduje' i prijeti

UEFA je zaprijetila odmetnutim velikanima da će ih izbaciti iz domaćih i ostalih europskih natjecanja ako pokrenu svoju ligu, a njihovim bi se igračima mogla uskratiti prilika da predstavljaju svoje reprezentacije

Komentari 18

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:29 18.04.2021.

Treba vratiti dobru staru Ligu prvaka u koju se samo prvak drzave (dakle 1 klub po drzavi) moze kvalificirati.

VL
LU
lucio2
21:48 18.04.2021.

Lakomost ne poznaje granice i treba biti nadzirana strogim zakonima i propisima.

VL
IS
istina00
21:54 18.04.2021.

ne! jer nogomet i sport gube smisao!

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:25 18.04.2021.

Apsolutno se slazem sa reakcijom iz UEFA-e. Ali to ne smije ostati samo na prijetnjama nego se mora provesti u djelo. I FIFA mora reagirati na isti nacin. Klubovima i igracima koji se ukljuce u taj projekt treba zabraniti nastupe u bilo kojem natjecanju pod kontrolom FIFA-e, kontinentalnih i nacionalnih nogometnih organizacija... A jos najbolji odgovor na to natjecanje bi trebao doci od ljubitelja nogometa, svi mi bi se trebali ukljuciti u masovni bojkot njihove Super lige. Onda bi i TV mreze izgubile interes, i to bi bio brzi i neslavan kraj njihovoj pohlepi... A onda bi puzali na koljenima i molili za oprost... Zamisli ti bahatosti i arogancije... oni se jednostavno proglase nekakvom nogometnom elitom i proglase nekakvo elitno natjecanje iz kojeg tih 16 "velicanstvenih" klubova ne bi mogli ispasti!!! A onih ostalih 99% klubova bi odgajali igrace za njih, za sitne novce! Eh pa, probajte sa tom ligom kurvini sinovi, pa da vidimo dokle ce te stici...

VL
RE
RedTree
00:44 19.04.2021.

Zašto je El Classico spektakl, nokaut faza LP spektakl!? Jer ih iščekivaš. Isto tako kad vidiš emocije "malog" kluba kad uđe u LP. Neprocjenjivo. I baš zato gospoda bi se mogla zeznuti, ljude zanima napetost, a ne klubovi koji ni HNL ne bi osvojili više lako.

VL
MK
mksdk
22:49 18.04.2021.

Ne. Draž velikih natjecanja je u čekanju između njih. Kada bi svjetsko prvenstvo bilo svake godine, rezultat ne bi bio da se svake godine sprema atmosfera kakva je sada za vrijeme svjetskog prvenstva, nego bi sve skupa postalo dosadno. Čega se ima previše, brzo postaje dosadno. Derbiji su također imali draž u tome da se ne događaju svaki tjedan. Očekivati kontinuitet zanimanja za događaje koji će se svojom učestalošću pretvoriti u banalne događaje je čista iluzija. No, s obzirom na to da danas u svijetu ne prevladava promišljanje o dugoročnom dobru nego o trenutačnoj koristi, smatram da je velika vjerojatnost da će biti donesena kriva odluka i da će se oformiti nekakva "superliga".

VL
DU
Deleted user
23:54 18.04.2021.

E da bi ja bio diktator UEFE ili FIFE i slicno ja bi uveo zakon da jedan klub mora imati najmanje 12 igraca iz drzave gje je klub i najmanje 6 igraca u pocetnoj postavi. I od tih 6 igrca treba biti najmanje 3 iz tog grada.

VL
FI
figarro
08:15 19.04.2021.

Apsolutno podrzavam njihovu pohlepu i ideju, treba im Uefa to i omoguciti pod pravilom da u takvoj ligi igraju samo igraci ponikli u njihovim akademijama, tako da onda sami sebi budu svrha .

VL
RE
RedTree
22:58 18.04.2021.

Nogomet je sport za mase. Ali mislim da se ovdje radi o ucjeni velikih, jer Liverpoolu i Tottenhamu bježi LP, a Španjolci i Talijani nemaju šeike iza sebe, koje Barca i real ne bi prihvatili i ekonomiju jaku, pa žele proširiti broj klubova. U Europi ne prolazi ono što u Americi. Je li tko zna od nas tko je igrao prošlogodišnje finale Eurolige u košarci, koja je također privatni klub 5,6 zemalja!?

VL
DU
Deleted user
07:44 19.04.2021.

Ne. Dati sankcije tim klubovima odmah!

VL
TO
tomislav10
07:39 19.04.2021.

Pa sama UEFA je stvorila "svoju" superligu od sezone 2023/24, a sad se bune...

VL
SI
sisavac
07:49 19.04.2021.

već danas ujutro ih treba izbaciti iz svih uefinih natjecanja, poslati im financijsku i poreznu inspekciju, odrapiti kazne najviše što se mogu. ima tu materijala, izbjegavanje ffp-a, i kojekakvih makinacija, koje su im se do sada dozvoljavale. sa zabranom nastupa igrača za repke će ići teško, to neće dopustiti najjače zemlje. do sada je uefa slušala velike, pognula glavu svaki put. na primjeru košarke nek uče, nek vide kako je euro košarka koju je vodila fiba izgubila od bogataških klubova, sad se igraju neobična prvenstva, paralelna, ova profi je totalno zatvorena, namjerno, klubovi iz tamo nekih njemačkih i engleskih gradova, gdje nikad nije bilo košarke, postaju sve jači. nek eufa iz tog slučaja izvede zaključke, gdje je tko i kada pogriješio. trenutno, najbolje je im zabraniti nastupe u uefinim natjecanjima, kazniti ih zbog nepoštivanja pravila, to je za početak. svaku grešku uprave tih klubova krvavo naplatiti na sudovima, zabraniti im djelovanje u sportu na 10 godina, ili zauvijek, zbog prevara. vlasnicima klubova, sve redom teških milijardera, poslati inspekcije, znamo da se tu radi o velikom pranju novca, kazniti ih, novčano. nisu ovi klubovi postali tako bogati jer su štedili i sve radii po zakonu. meni uostalom više i nije fora gledati euronogomet, gdje para vrti, gdje se snaga kluba očituje prije svega u novcu, kojim se kupuju igrači. ali, iskreno, superliga će zaživjeti, tv prijenosi će ih nositi, jedino ostaje za vidjeti kako će se države ponašati.

VL
Avatar Forumas
Forumas
20:18 19.04.2021.

totalno je nebitno sto narod misli i zeli,najjaci argument je novac ili vi mislite da profesionalni igraci igraju iz ljubavi ??? hipoteticko pitanje, da crvena zvijezda svakom dinamovom igracu ponudi deset puta vise nego sto dobiva u dinamu, koliko bii ih ostalo u dinamu ?

VL
PE
peronja
12:16 19.04.2021.

zabraniti nastupe tih klubova u nacionalnim ligama.

VL
SE
Sebo99
11:22 19.04.2021.

Nogomet više nije što je nekad bio.Ovo rade samo zbog novca i slave.

VL
TE
terence
10:50 19.04.2021.

ANKETA Podržavate li elitnu Superligu? Već ju stvaraju, a UEFA i dalje 'luduje' i prijeti. E sad sta znaci to pod navodnicima luduje? Znaci i novinar se slaze sa tom ligom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.