Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE LI SE?

ANKETA Novi Brazilac u hrvatskoj reprezentaciji?! 'Omogućite mu ubrzanu putovnicu!'

Igor Silva
Foto: NK Osijek
1/3
30.07.2020.
u 17:42

Istina je, Silva je pokazao sjajne kvalitete, a naša reprezentacija od problema s ozljedama Šime Vrsaljka ima problema na toj poziciji. Bi li novi Brazilac, nakon Eduarda i Sammira, bio dobro riješenje za vatrene?

Nakon što je dogovoren ostanak Merveila Ndockyta u Gradskom vrtu, još je jedan stranac koji je dosad bio na posudbi u osječkim redovima i službeno postao igrač NK Osijek. Riječ je o Igoru Silvi de Almeidi koji je dosad bio ugovorno vezan s grčkim Olympiacosom. Brazilčev ugovor je otkupljen i on se obvezao na trogodišnju vjernost Bijelo-plavima.

- Potpisao sam i sretan sam zbog toga. Najavljivao sam već i ranije da bi me ostanak u Osijeku najviše razveselio i sve je išlo u tom pravcu. Zadovoljan sam, dobro sam upoznao suigrače i trenera, znam što se od mene traži i od cijele momčadi jer mi je ovo dosadašnje razdoblje pomoglo da se adaptiram i na grad, koji mi je baš po mjeri, kao i na ono što moram raditi na terenu. Jako mi je žao što smo ispustili drugo mjesto na kraju prošle sezone, ali mi možemo samo rasti u idućem razdoblju. Veseli me što ću i nadalje biti dio te priče - rekao je Silva pri potpisu ugovora.

Sportski direktor Alen Petrović nije krio svoje zadovoljstvo.

- Nije samo naša ocjena da je Igor neupitno najbolji desni bočni u HNL-u! U tom bi kontekstu, smatram, bilo vrlo poželjno da mu se što prije omogući stjecanje hrvatskog državljanstva, odnosno ubrzano ishođenje putovnice jer bi od njega koristi mogla imati i naša reprezentacija. Naša je topla preporuka i izborniku Daliću da Silvu svakako ima pod povećalom. Nisu to samo naše subjektivne procjene jer su i mnogi drugi shvatili da se radi o odličnom igraču, a Hrvatska na toj poziciji baš i nije pretrpana igračima takvih mogućnosti i kvalitete. Za nas je vrlo bitno da smo ga otkupili i sada nastavljamo dalje, pokazavši da nas ništa nije poremetilo u slaganju i planiranju momčadi za iduću sezonu - rekao je Petrović.

Istina je, Silva je pokazao sjajne kvalitete, a naša reprezentacija od problema s ozljedama Šime Vrsaljka ima problema na toj poziciji. Bi li novi Brazilac, nakon Eduarda i Sammira, bio dobro riješenje za vatrene?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
19:18 30.07.2020.

Ne. Nismo mi da baš nema Hrvata koji znaju igrati nogomet. Brazilac ima problema zbog svog predsjednika pa je Brazil u teškoj krizi zbog korone i brazilski državljani pod posebnim uvjetima karantene ulaze u europske države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije