Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASNA RASPRAVA
Povratak na članak

ANKETA Dinamo ili Hajduk - tko stoji iza najvećeg uspjeha hrvatskih klubova u Europi?

Kad se govori o najvećem uspjehu hrvatskog klupskog nogometa, tu počinju rasprave i intenzivirale su se s približavanjem utakmice protiv Villarreala.

Komentari 41

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
17:38 08.04.2021.

U vrijeme dok je Hajduk, o kojemu ste se raspisali na dana kada Dinamo igra četvrtfinale EL, su u Europi bila druga pravila i drugi sistem natjecanja, gdje je puno, puno lakše bilo doći u koje od tih natjecanja. Danas je situacija puno i bitno drugačija i niti jedan klub osim Dinama u dogledno vrijeme neće niti prismrditi na tu razinu na kojoj je danas Dinamo.

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:47 08.04.2021.

Dinamo 1966/67.god.Čemu rasprava??

VL
Avatar Jopa
Jopa
18:02 08.04.2021.

Danas je puno teže doći do četvrtfinala nego ranije.. sve se promijenilo u međuvremenu, i sam nogomet se promijenio, novac diktira...

VL
CS
Cijepio_sam_ se
17:30 08.04.2021.

U samostalnoj Hrvatskoj Dinamo ima više uspjeha i svakom pogledu, broj trofeja, europa i prodaja igrača. U jugi Hajduk ima više trofeja, ali Dinamo tada nije bio ravnopravan zbog politike, čaki su mu za zelenim stolom oduzeli prvenstvo.Tri kola dodo kraja, 6 bodova prednosti(za pobjedu su bila 2 boda), suci su se umješali tako da Dinamo nije ni bod osvojio koji bi bio dovoljan da je prvak......

VL
DI
Dingo
09:27 28.04.2021.

Recimo samo primjer travnjaka u 1. HNL tko ulaže u njih? Jedino Dinamo je platio svojim novcem grijanje i održavanje travnjaka (ne Zagreb koji je vlasnik građevine). Pogledaj jesenski i ranoproljetne pašnjake u HNL-u, s par izuzetaka (ne znam koji stadion u RH ima grijani teren).

VL
DI
Dingo
08:02 09.04.2021.

Za realan odgovor bi trebalo pitati nekog sa strane objektivnog. Navijač sam Dinama i na Hrvatski nogomet ukupno veći utjecaj ima definitivno Hajduk zbog populariziranja nogometa i konstantnosti, Hajduk je imao tu sreću da je politički više odgovarao i nije bio uništen za razliku od Zagrebačkih klubova. S druge strane iako su glavni zagrebački klubovi praktično sravnjeni sa zemljom nakon druge okupacije Zagreba umjetno stvoreni klub Dinamo je infiltriran od prohrvatske ekipe. Od tada pa do danas Dinamo nosi prevagu u doprinosu za Hrvatski nogomet (posebno prema vani) i ne vidi se da će to prestati iako se opet politika umiješala.

VL
LO
lol9101
17:38 08.04.2021.

Hajdukov uspjeh 1995-e u ligi prvaka će se vječno pamtiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.