Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE STAJU

Ancelotti srušio rekord, Real stigao do 16. pobjede u nizu!

Real Madrid
Reuters/PIXSELL
Autori: Goal.com, Vecernji
29.11.2014.
u 22:38

Završilo je 2:1 kod Malage.

Real je izgubio samo jednom u 25 susreta s Malagom, no domaćin utakmice nije znao za poraz kod kuće ove sezone u Primeri. I bila je to zanimljiva utakmica, na kraju je kraljevski klub slavio 2:1.

Malaga je preživjela Barcelonu, bilo je 0:0, ali Real nije. Madriđani su poveli već u 18. minuti, nakon sjajne asistencije Cristiana Ronalda precizan je bio Benzema.

Očito je da francuski napadač voli igrati protiv Malage, zabio je tom klubu već šest golova. Niti jednom klubu u španjolskoj ligi nije zabio toliko puta. Čak 14 puta asistirao mu je upravo - Cristiano. Najviše od svih. Na drugom je mjestu njegov bivši suigrač - Angel di Maria (11). Čudna situacija bila je nekih 10 minuta kasnije, Casillasu je relativno slaba lopta ispala iz ruku i od stative se odbila u korner.

>> Ocjene igrača i statistiku pogledajte na Goal.com

Malagini nogometaši imali su prekršaj na nekih 25 metara u 43. minuti, a iz slobodnog udarca Duda je pogodio - prečku! U 52. minuti sudac je prekršaj za Real, koji je bio u 16 metara, pogurao van kaznenog prostora. Nekoliko minuta kasnije Ronaldo je isprobao škarice, ali nije išlo.

Real je u 82. minuti zaključio utakmicu, opet je Cristiano asistirao, ovoga puta za Balea. Velšanin je sjajno potom odšprintao prema nemoćnom Kamenom i zakucao za 2:0. Ronaldu je to već osma asistencija ove sezone. Dijeli prvo mjesto s Kokeom.

Realu je to već 16. pobjeda u nizu u svim natjecanjima. Njihov rekord! Uz poraz iz 2012., izgubio je Real zadnji put od Malage još prije više od 30 godina, bilo je to u sezoni 1983/84.

>> Real Madrid izbacio križ s grba nakon što je potpisao ugovor s bankom iz Abu Dhabija

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
12:26 30.11.2014.

I naš Zoki je uspio poskidat sve rekorde s Dinamom, doduše negativne ali nije bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije