Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI PROTIVNIKA

Ancelotti: Dinamo i Kijev imaju europsko iskustvo, a mi ne

Carlo Ancelotti
Reuters
30.08.2012.
u 21:15

- Dobili smo protivnike koje jako dobro poznajemo - kazao je trener Kranjčara i Vukojevića

Ždrijeb skupina Lige prvaka komentirali su i ostali iz Dinamove A skupine.

- Ovo je novo iskustvo za klub. Ekipe poput Porta, kijevskog i zagrebačkog Dinama imaju međunarodno iskustvo. Utakmice Lige prvaka su posebne. Cilj je prolazak, a zašto ne bismo bili i prvi u skupini? - poručio je Ancelotti.

Kapetan Cristophe Jallet nije nezadovoljan ždrijebom, no za razliku od većine misli da je Porto favorit.

- Moglo je biti kompliciranije, ali izbjegli smo najveće ribe. Vjerujemo i nadamo se prolazu skupine. Porto je favorit, ali imamo šanse za vrh.

Trener kijevskog Dinama Yuri Semin kaže da zna dosta o protivnicima pa i o imenjaku iz Zagreba.

- To je bivši klub našeg Ognjena Vukojevića. Općenito, dobili smo protivnike koje jako dobro poznajemo. Nemam što reći o našim izgledima, idemo igrati nogomet pa ćemo vidjeti što bude - rekao je Turčin zaboravivši da je i Niko Kranjčar igrao u Dinamu.

Podsjetio je na prijašnja iskustva s Portom i PSG-om iz sezone 2008./2009..

- Odmah sam se sjetio naših utakmica s Portom u Ligi prvaka. Dobro su nam poznati Portugalci, a i njihov stadion Dragao gdje smo već slavili. I s PSG smo igrali te sezone u četvrtfinalu Kupa Uefa, no danas su oni druga momčad zbog velikih investicija.

Startnu će utakmicu plavi odigrati u Maksimiru protiv Porta, u utorak 18. rujna. Potom gostuju u Kijevu (3. listopada), pa su domaćini PSG-u (24. listopada), slijede gostovanja u Parizu (6. studenoga) i Portu (21. studenoga), te domaćinstvo Dinamu (4. prosinca).

>> Dinamo u skupini protiv Porta, kijevskog Dinama i PSG-a!

Ključne riječi

Komentara 8

TO
tomislavcity88
22:39 30.08.2012.

ma dinamo kako god odigra dobro je, valjda ce pasti i koji bod. no zelim ispraviti autora ovog teksta, naime yuri semin nije turcin vec rus :)

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
06:37 31.08.2012.

Ancelotti još nezna koji je taj pravi Dinamo koji je kanta za napucavanje. Slovenci u grupi A Lige Prvaka imamo podijeljene emocije i večina nas radi Ibrahimovića i Zlatka Zahoviča navija za PSG i Porto a preostali čemo navijati za našu slovansku braču iz Dinama. Jasno onog ukrajinskog iz Kijeva, da ne bude zabune.

CR
Cromaniac
22:35 30.08.2012.

Neće Dinamu puno pomoći to europsko iskustvo kad s druge strane stoje igrači poput Ibrahimovića, Lavezzija i slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije