Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađa igračica

Ana Konjuh prošla u drugo kolo Wimbledona, Lučić Baroni ispala

Ana Konjuh
Foto: PA/Pixsell
23.06.2014.
u 16:27

Naša je Ana najmlađa tenisačica ovogodišnjeg Wimbledona, druga je Belinda Benčić, Slovakinja koja igra pod švicarskom zastavom, dok je treća opet jedna Hrvatica, Donna Vekić

Hrvati su 128. po redu Wimbledon počeli odlično. Ana Konjuh je s 2:1 u setovima svladala je Novozelanđanku Marinu Eraković, a u drugom kolu ide na Belgijku Yaninu Wickmayer koja je prilično lako sa 6:3, 6:4 svladala Australku Samanthu Stosur. Naša je Ana najmlađa tenisačica ovogodišnjeg Wimbledona, druga je Belinda Benčić, Slovakinja koja igra pod švicarskom zastavom, dok je treća opet jedna Hrvatica, Donna Vekić koja bi u slučaju dobrih igara svoj 18. rođendan proslavila upravo u Londonu. Tako je s današnjim danom počeo glavni wimbledonski turnir.

S novim trenerom igra Mirjana Lučić Baroni koju više ne podučava Goran Prpić nego također naš nekadašnji Davis Cup reprezentativac Igor Šarić. Mirjana je pružila dobru partiju, no usprkos dva breaka u drugom setu, izgubila je sa 6:3, 7:5.

Komentara 1

Avatar white socks
white socks
19:06 23.06.2014.

Čestitke Ani! Jesu li obje, i Lučić i Baroni ispale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije