Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sestre slave Igre

Ana i Lucija Zaninović obilježit će 200 dana do Olimpijskih igara

'20.05.2010.,Split, Hrvatska - Bacvice, sestre blizanke Lucija i Ana Zaninovic obje uspjesne u taekwondou.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
09.01.2012.
u 23:12

Obilježavanje 200 dana do početka Olimpijskih igara dogodit će se u makarskoj Srednjoj školi Fra Andrije Kačića Miošića.

Hrvatske tekvondašice, Ana i Lucija Zaninović, u suradnji s Britanskom veleposlanstvom u Zagrebu, obilježit će sutra u 14 sati u makarskoj Srednjoj školi Fra Andrije Kačića Miošića, 200 dana do otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.
Sestre Zaninović su osvajačice najprestižnijih odličja na prošlom Svjetskom prvenstvu u tekvondou, a Ana je proglašena za najbolju sportašicu 2011. godine po izboru Hrvatskog Olimpijskog odbora.

Suradnja Britanskog veleposlanstva i hrvatskih olimpijaca na promicanju Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu koje će se održati ove godine, nastavak je obilježavanja 200 dana do Igara započetog u ponedjeljak, 9. siječnja u Splitu i Varaždinu.

Britansko veleposlanstvo želi popularizirati Olimpijske i Paraolimpijske igre u Londonu te će slične aktivnoste organizirati do početka Igara.

Svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Londonu održat će se 27. srpnja na novoizgrađenom stadionu, koji će tijekom Igara imati 80.000 sjedećih mjesta, a nakon Igara njihov broj će biti smanjen na 25.000 mjesta u skladu s konceptom održivog nasljeđa za što se zauzima Organizacijski odbor Olimpijskih igara u Londonu.

Olimpijski park u Londonu središnji je dio inicijative urbane regeneracije istočnog Londona koja je postavila visoke “zelene” standarde budućim Olimpijskim igrama.

Komentara 2

DE
denderi
03:12 10.01.2012.

nevjerojatna vijest,,,zašto se nasilu provlaće cure po medijima kad takovih sportaša i sportašica ima u hrvatskoj stotinr ,a ostale su u anonimi...mora da nekog savjest peće nakon proglašenja sportašice godine za 2011.----sramota

JO
jolly
08:49 10.01.2012.

denderi - Ima ih stotine, ali se o njima ne piše, već se vrte stalno neki osrednji nogometaši (tko će gdje prijeći). A vrhunac je izvještaj o utakmici srari - mladi, Savske ceste. Imamo izvrsne tekwondoaše, strijelce, streličare, kanuiste, jedriličare,e, rukometaše, vaterpoliste, dobre boksače, plivače, stolnotenisače itd. Međutim takvi kao ti jedino što u sportu prate je koju je danas košuljui obukao Z Mamić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije