Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Igara

Ana Đerek i Tin Srbić promotori gimnastičkog Svjetskog kupa u Osijeku

Ana Đerek i Tin Srbić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
24.02.2020.
u 17:05

I ove godine će se u Osijeku okupiti olimpijski, svjetski i europski osvajači medalja. Među njima, domaćoj publici, i dalje najdraži ostaju Robert Seligman, Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Tijana Tkalčec i Ana Đere

Ovogodišnje, 12. izdanje Svjetskog gimnastičkog kupa u Osijeku održat će se od 17. do 21. lipnja te će za većinu natjecatelja biti zadnje natjecanje prije nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Na prošlogodišnjem izdanju hrvatski su predstavnici ostvarili dvije pobjede, domaći adut Robert Seligman bio je najbolji na konju s hvataljkama dok je sjajna Splićanka Ana Đerek oduševila suce vježbom na parteru što je publika itekako znala nagraditi.

Ana Đerek i Tin Srbić
1/7

- Publika je ovdje nevjerojatna, stvarno. Ma jednom u životu tako nešto osjetiš - prisjetila se Đerek svog zlata iz 2019.

I ove godine će se u Osijeku okupiti olimpijski, svjetski i europski osvajači medalja. Među njima, domaćoj publici, i dalje najdraži ostaju Robert Seligman, Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Tijana Tkalčec i Ana Đerek.

Zaštitna lica ovogodišnjeg izdanja u Osijeku su najbolji sportaš Hrvatske Tin Srbić i sjajna Ana Đerek.

- Sretan sam da sam ponovno lice DOBRO World Cupa. Obožavam nastupati u Osijeku i pred domaćom publikom, a ove godine će to biti i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju tako da ću sigurno dati sve od sebe da napravim najbolji rezultat, razveselim publiku i promoviram gimnastiku na najbolji mogući način - poručio je Srbić.

- Drago mi je što ponovo imam priliku promovirati gimnastiku i meni najdraži Svjetski kup. Veselim se nastupu, druženju i vrhunskoj organizaciji", o svom povratku u Osijek i prilici da ponovno bude zaštitno lice jednog od najvećih gimnastičkih događaja u ovom dijelu Europe - rekla je ponajbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije