Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA

Amoz je na dobrom putu da izjednači najbolji slovenski rezultat, slavlje Mlinčeka 1983.

Futsal Dinamo - Nacional Zagreb
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
23.12.2016.
u 16:00

- Izgubili smo s pogotkom razlike. Nije da nismo imali svojih prilika, ali eto nažalost nismo uspjeli. Opet, treba biti objektivan i reći da smo izgubili od jednih od favoritkinja ovogodišnje Kutije. Nama je puno nedostajala Doris Tomić koja se ozlijedila u prethodnoj utakmici - rekao je Milan Nesvanulica.

U derbiju osmine finala malonogometnog turnira Kutija šibica slovenska momčad Amoz-Fingal d.o.o. pobijedila je trostrukog pobjednika, Promotionplay sa 2:1. Amoz je ove godine okupio ponajbolje slovenske malonogometaše koji usput igraju u hrvatskim klubovima Nacionalu (R. Mordej, Čujec) i Novom Vremenu (Osredkar). Mogao bi Amoz izjednačiti najbolji slovenski rezultat na Kutiji šibica koji datira iz 1983. godine kada je mariborski Mlinček sa Matjažom Kekom osvojio naslov. Amoz je lani osvojio četvrto mjesto.

Poliklinika Milojević-Glamour Križevci, za koju igraju uglavnom igrači Futsal Dinama (Škorić, Matošević, Grbeša, Maloševac, Đulvat), otišla je dalje nakon izvođenja sedmeraca. Zanimljivo je da dečki iz Poliklinike Milojević nikad nisu igrali finale Kutije, a dvaput su gubili u polufinalima, 2011. i 2013. godine. Sjajnu predstavu za tisuću gledatelja izveli su hakleri CB Gardena koji su zahvaljujući brzim golovima Igora Bojića svladali Bilić Erić.

Milan Nesvanulica, voditelj ženskog sastava Fotex hotel Delminum bio je jako tužan. Njegove pulenke izgubile su od MNK Alumnusa.

- Izgubili smo s pogotkom razlike. Nije da nismo imali svojih prilika, ali eto nažalost nismo uspjeli. Opet, treba biti objektivan i reći da smo izgubili od jednih od favoritkinja ovogodišnje Kutije. Nama je puno nedostajala Doris Tomić koja se ozlijedila u prethodnoj utakmici. Ona nam je držala kompletnu obranu. Koliko je dobra dokazuje činjenica da je kapetanica hrvatske reprezetacije do 19 godina - rekao je Milan Nesvanulica.

Rezultati - glavni turnir, osmina finala: Poliklinika Milojević-Glamour Križevci - P&F zaštita 3:2 (7m), Amoz Fignal d.o.o - Promotionplay 2:1, Bilić Erić security Legea - CB Garden-optika Očalinko-PNT Croatia 1:2, FS Diego Dimnjačarstvo Sopot - SC Flegar SPLAT TePe 2:1; veteranski turnir, četvrtfinale: Sofra - Teri Trgovina 1:0, Promotionplay veterani - SC Flegar-TePe SPLAT 5:1; ženski turnir - četvrtfinale: Agram - Sportske novosti 5:1, Fotex hotel Delminum - MNK Alumnus SC Flegar 0:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije