Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale SP-a
Povratak na članak

Amerikanke pobijedile Nizozemke i obranile naslov

Golove su zabile Megan Rapinoe iz jedanaesterca u 60. minuti, te Rose Lavelle u 66. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora

Komentari 3

SS
sokac sa drave
10:36 08.07.2019.

Zasluzena pobjeda ali penal je bio poklonjen.U usporenom snimku se vidi da je nizozemka htjela loptu izbaciti a amerikanka nije stajla vec je napravila dva brza koraka bacila se na visoko podignutu nogu nizozemke te pala simulirajuci da je dobila udarac. Da je amerikanka stajala na mjestu i onda dobila udarac mogli bih govoriti o penalu.Ovako definitivno ne,cudi me da to strucnjaci nisu komentirali objektivno.

VL
LJ
ljutko
19:51 07.07.2019.

Zasluženi, Amerikanke su klasu ispred svih.

VL
JE
Jednakost
21:55 07.07.2019.

Previse politike i propagande. Ljep sport su pretvorile u svoju homoseksualnu propagandu. Najbolja igracica od 6 golova zabila 3 iz jedanaesteraca kojie su drugi napravili za nju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.