Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJEŠNE MOMČADI

Amerikanci organiziraju turnir gubitnika SP-a

Portugal - SAD
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.11.2017.
u 07:00

Na “prvenstvu gubitnika” tako bi sudjelovale jake reprezentacije poput Italije, Nizozemske, Čilea, SAD-a

Nogometni savez SAD-a planira uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji koje započinje 14. lipnja organizirati turnir reprezentacija koje nisu izborile plasman na Mundijal.

Na “prvenstvu gubitnika” tako bi sudjelovale jake reprezentacije poput Italije, Nizozemske, Čilea, SAD-a. Američki nogometni savez potvrdio je da je preko svoje marketinške tvrtke Soccer United Marketing krenuo u realizaciju projekta.

Portugal - SAD
1/21

Pitanje je samo hoće li se igrati turnir ili niz prijateljskih utakmice diljem SAD-a. Organizatori očekuju da će sve reprezentacije prihvatiti sudjelovanje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije