Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijećnik u Los Angelesu

Američki političar vatreno navija: 'Bježite ljudi, stiže ekipa hrvatska'

Joe Buscaino
Foto: Facebook/Joe Buscaino
25.05.2017.
u 12:57

Simpatičan američki političar pjevao je i pričao na hrvatskom jeziku, a zahvalio se i svojim sugrađanima hrvatskog porijekla

Lijepu dobrodošlicu Hrvatima i Meksikancima u videoporuci zaželio je Joe Buscaino, vrlo popularan gradski vijećnik u Los Angelesu.

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Meksika igrat će u Los Angelesu u noći sa subote na nedjelju (2.30 sati po srednjoeuropskom vremenu) prijateljsku utakmicu.

Simpatičan američki političar pjevao je i pričao na hrvatskom jeziku, a zahvalio je i svojim sugrađanima hrvatskog porijekla.

– Bježite ljudi, bježite iz grada, stiže ekipa hrvatska – pjevao je Joe Buscaino popularnu pjesmu naših navijača.

"Los Angeles i MLS u subotu će biti domaćini prijateljske utakmice Hrvatske i Meksika. Ponosan sam što imamo najveću koncentraciju stanovnika hrvatskog porijekla na zapadnoj obali SAD-a. Znam koliko je ova utakmica važna za obje strane i sretan sam što mogu sudjelovati u svemu. Moji meksički i hrvatski sugrađani poučili su me vašim navijačkim pjesmama i spreman sam navijati i za jedne i za druge idući vikend", napisao je Buscaino na svom Facebook profilu.

Javili su se i Hrvati iz Los Angelesa te ga pohvalili i zahvalili na potpori.

– Ja sam vaš i volim Hrvate, bit ću uvijek vjeran – rekao je vijećnik na solidnom hrvatskom jeziku te pokazao kako se odlično koristi stranim jezicima:

– Ponosan sam predstavljati Hrvate u Los Angelesu i ponosan što Hrvatska prvi put igra u Americi. Vidimo se na stadionu. Ajmo, vatreni!

Komentara 1

ME
Menjik
18:39 25.05.2017.

svugdje nas ima, samo nas u domovini ne zele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije