Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Melbourneu

Almagro izgubio nemoguće, Đoković bez problema u polufinale

nicolas almagro
Reuters/Pixsell
22.01.2013.
u 12:23

U dvoboju dvojice Španjolaca Almagro je protiv Ferrera imao 2:0 u setovima i čak triput servirao za meč! Nije izdržao...

Do kraja života će Nicolas Almagro (10. nositelj) žaliti za ovogodišnjim četvrtfinalom Australian Opena. Jer ono što je Španjolac u dvoboju sa sunarodnjakom Davidom Ferrerom (4. nositelj) prokockao, gotovo da graniči s nemogućim. Imao je Almagro vodstvo 2:0 u setovima (dvaput po 6:4), zatim je u trećem setu servirao za meč. Prvi put... Nije uspio tad, kao ni u četvrtom setu kad je čak dvaput servirao za meč! A nakon što je treći izgubio 5:7, a četvrti 6:7(4), u petom se raspao i izgubio 2:6.

Da je kojim slučajem uspio, bio bi mu to rezultat karijere, jer Almagro još ni na jednom Grand Slamu nije uspio ući u polufinale. Ovako tamo ide Ferrer koji će snage odmjeriti s prvim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem. Srbin, inače prvi nositelj u Melbourneu u svom je četvrtfinalu bez previše problema izbacio petoga nositelja, Čeha Tomaša Berdycha sa 3:1 u setovima. Đoković je prvi dobio sa 6:1, u drugom je izgubio 4:6, da bi sljedeća dva dobio 6:1 i 6:4.

Dodajmo da jedan ženski polufinalni par čine Ruskinja Maria Šarapova (2. nositeljica) koja je pobijedila sunarodnjakinju Ekaterinu Makarovu (19. nositeljica) s dvaput po 6:2, te Na Li (6. nositeljica). Kineskinja je bila bolja od četvrte nositeljice, Poljakinje Agnieszke Radwanske sa 7:5, 6:3.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:56 22.01.2013.

Rafa Nadal - Nicolás Almagro 8:0. David Ferrer - Nicolás Almagro 13:0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije