Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alistair Overeem

Ukoliko pobijedim Dos Santosa, zaslužujem odmah borbu za naslov

Alistair Overeem
DPA/Pixsell
19.12.2015.
u 14:10

Za mene postoji još samo jedan cilj u karijeri, postati UFC prvak. Borba protiv Dos Santosa mi je test, kaže Overeem.

Alistair Overeem posljednji je čovjek koji je savladao Fabricia Werduma, a izjavio je kako u to vrijeme nije ni približno očekivao da bi Werdum mogao doći čak do svjetskog vrha. Vrha na kojem on vidi sebe, već nakon što pobijedi Juniora Dos Santosa u Orlandu.

Fabricio Werdum i Overeem borili su se 2011. godine u Strikeforce. Reem je tad bio na vrhuncu svoje popularnosti, dok je Werdum, kao i većinu svoje karijere, bio vrlo dobar teškaš, ali bez pravih šansi za vrh. Overeem je tad slavio, no u posljednje četiri godine se onda sve promijenilo. Werdum je postao prvak, dok je Nizozemac prolazio kroz teške dane.

“Moram priznati da se sjećam čak njegove prve borbe u Prideu. Bilo je to prije deset godina i moram priznati da mi nije izgledao kao netko tko može postati prvak. No, sve je to zapravo velika inspiracija i meni i svima ostalima. Samo treba nastaviti i biti motiviran. Došao je niotkuda i uzeo naslov, to je sjajna priča”, rekao je Reem o Werdumu.

Što se tiče njegove karijere, on je apsolutno zadovoljan, ali postoji motivacija za onaj posljednji cilj. Cilj koji možda i nije tako daleko, a sutra će se sve o tome puno više znati nakon borbe u Orlandu, piše Fightsite.

“Za mene postoji još samo jedan cilj u karijeri, postati UFC prvak. Borba protiv Dos Santosa mi je test. Ukoliko ga prođem, mislim kako bi iduća borba mora biti za UFC naslov.”

Ako izbori borbu za naslov (iako se čini da će pobjednik borbe Arlovskog i Miočića imati prednost), tamo ga čeka Werdum ili Velasquez. Upitan je s kojim bi se više volio susresti.

“Oduvijek sam u borbe, bilo tuđe bilo svoje, ulazio sa stavom ‘neka bolji pobijedi’, pa ću tako i ovog puta. Tako da mi nije bitno, protiv niti jednog nemam apsolutno ništa, obojicu ih cijenim. Na meni je da se borim s prvakom, a prvak će biti onaj koji tog dana bude bolji borac.”

>>UFC on FOX: Dos Anjos vs. Cerrone 2 – MMA poslastica za kraj godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije