Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOKAUTIRAO PROTIVNIKA

Overeem nakon pobjede poslao poruku Miočiću i Werdumu

Alistair Overeem
Foto: DPA/Pixsell
1/5
09.05.2016.
u 08:48

- Dobit ćemo pojas prvaka u studenome. Stipe Miočić ili Werdum… neka bolji pobijedi, a ja ću poraziti pobjednika i branit ću pojas sljedeće godine u Amsterdam Areni.

Alistair Overeem porazio je Andreija Arlovskog tehničkim nokautom u glavnoj borbi večeri na UFC Fight Nightu u Rotterdamu, piše Fightsite.

Overeem je u drugoj rundi pogodio Arlovskog nogom u bradu, drugim udarcem ga srušio i silovitom serijom ga dovršio prije nego je sudac prekinuo borbu. Nizozemcu je to četvrta pobjeda zaredom i s pravom se nada da je ovom posljednjom zaslužio status prvog izazivača teške kategorije.

Odmah nakon pobjede Overeem je iz oktogona poručio tisućama svojih fanova u dvorani: 

- Dobit ćemo pojas prvaka u studenome. Stipe Miočić ili Werdum… neka bolji pobijedi, a ja ću poraziti pobjednika i branit ću pojas sljedeće godine u Amsterdam Areni.

Ostaje vidjeti što će reći UFC nakon borbe Miočića i Werduma u Brazilu na UFC 198 sljedećeg vikenda.

>> Miočić poslao još jednu prijeteću poruku Werdumu!

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
15:35 12.05.2016.

Mozes ti biti 100x prvak ali te nitko ne voli i ne cijeni!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije