Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITAN BOD

Alen Halilović nastavlja sa sjajnom formom, asistirao je za remi Sportinga

Alen Halilović
ESyndication/PIXSELL
20.02.2016.
u 22:31

Završilo je 1:1 s Betisom, a naš povremeni reprezentativac samo je još jednom potvrdio klasu

Sporting Gijon odigrao je 1:1 na gostovanju kod Betisa i tako pobjegao na ukupno tri boda od zone ispadanja. 

Prilično miroljubivo prvo poluvrijeme obilježio je tek pokušaj Carlosa Carmone udarcem iz slobodnjaka s opasne blizine. Njegov pokušaj je spriječio Antonio Adan savršenom obranom. Ciljao je Carmona lijeve rašlje no nije mu uspjelo. 

U četvrtoj minuti nastavka Ricky van Wolfswinkel je zabio gol, ali je ipak poništen zbog zaleđa. U 59. minuti Charly Junior Musonda je gurnuo odlični loptu koju je uhvatio Petros i unutar šestnaesterca opalio, ali je to za dlaku otišlo pokraj desne stative. 

Promašaje domaćina iskoristili su gosti sjajnom kontrom u 65. minuti Alen Halilović je odlično 'izbacio' Carlosa Castra, a ovaj se sjurio prema golu i zabio za vodstvo gostiju. 

Međutim, nije veselje Gijona dugo trajalo jer je samo dvije minute kasnije Juan Vargas nabaio iz slobodnjaka, a German Pezzella prihvatio loptu i zabio u donji lijevi kut. 

Ruben Castro je u 76. minuti poslao loptu u mrežu, no i taj je gol poništen zbog zaleđa. Gijon sljedeći vikend dočekuje Espanyol, dok će Betisu u goste stići Rayo Vallecano. Alen Halilović igrao je cijeli susret, ako i Ognjen Vranješ koji je u 81. minuti dobio i žuti karton. 

U ranijem terminu Deportivo je izgubio 0:1 kod Espanyola, a Stipe Pletikosa bio je na klupi.

>> Više čitajte na Goal.com

>> Halilović: Bio je čisti jedanaesterac na meni! Rakitić: Spreman sam preuzeti odgovornost

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

MA
marin746
08:57 21.02.2016.

odi u west ham

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije