Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio u trećoj rundi

Alen 'Divljak' Babić upisao i petu pobjedu, protivnik se sklupčao od primljenih batina!

Alen Babić
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/3
04.10.2020.
u 22:58

- Moja poruka za kritičare jest da ih volim. Pa mene su kritike i stvorile, ja sam cijeli život imao kritičare a valjda će me i ovi zavoljeti kada budem imao deset nokauta u nizu - kazao je hrvatski teškaš.

U svojoj petoj profesionalnoj borbi 29-godišnji hrvatski teškaš Alen Babić izborio je i petu pobjedu prekidom. Njegova nova žrtva bio je irski boksač Nial Kennedy koji se, naslonjen na konopac, prestao braniti početkom treće runde pa je sudac u ringu prekinuo borbu.

Borba se odvijala u engleskom Milton Keynesu, a Rovinjanin je i na ovog protivnika nasrnuo svom silinom od prve sekunde opravdavajući tako svoj nadimak "Divljak" (The Savage).

No, sedam godina stariji Irac pokazao se nešto otpornijim borcem od Babićevih prethodnih suparnika, ali je početkom treće runde ipak završio na podu. Nakon što je ustao, naslonio se na konopac i sklupčao u svom duplom dekungu ne pokazujući namjeru da uzvrati pa je borba prekinuta.

- Htio sam borbu završiti brže i to nije bila moja dobra predstava, no izborio sam prekid u trećoj rundi što nije loše - kazao je Babić odgovorivši kritičarima koji tvrde da je sa svojih 185 centimetara prenizak za tešku kategoriju:

- Moja poruka za kritičare jest da ih volim. Pa mene su kritike i stvorile, ja sam cijeli život imao kritičare a valjda će me i ovi zavoljeti kada budem imao deset nokauta u nizu.

Upitan kako mu se dopala Babićeva izvedba, njegov menadžer Dillian Whyte, inače teškaš visokog svjetskog ranga, izjavio je:

- Impresioniran sam, kao i obično, bio je maksimalno nasilan. On se toliko voli boriti da bi se mogao boriti pet puta u tjednu. Istina, on nije visok i težak teškaš ali je vrlo ustrajan i čvrst u naumu da bude teškaš.

I ja sam mislio da bi više napravio u lakoteškoj, no on vjeruje da je teška njegova kategorija i meni ne preostaje ništa drugo nego ga podržati - kazao je.

Ključne riječi

Komentara 6

JU
jumbo2110
23:34 04.10.2020.

Bravo majstore

PA
Pahor
06:21 05.10.2020.

Mlataranje nije boks a Babic mlatara. Zelim mu svu srecu no ovo ssto pokazuje nije dovoljno za vrh

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:37 04.10.2020.

Kakav lik i s kakvim ljudskim osobinama moraš biti da se nazoveš Divljak ili Životinja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije