Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Aksentijević: Cure se ne pripremaju samo za EP već i za svoje klubove

Miroslav Aksentijević
Foto: Marko Mrkonjić
1/6
22.08.2017.
u 18:34

Laninoviću sam neko vrijeme bio trener, a izvrsno se snašao u ulozi pomoćnog trenera – rekao je izbornik Miroslav Aksentijević

Odbojkašice Hrvatske odradile su prvih sedam dana priprema u Mariboru za nastup na Europskom prvenstvu u Gruziji krajem rujna.

– Reprezentativke znaju da se pripremaju ne samo za nastup na Europskom prvenstvu već i za igranje u svojim klubovima tako da su se sve trudile što bolje odraditi taj dio općih fizičkih priprema. Istaknuo bih posebice zalaganje Barun Šušnjar, Grbac, Dumančić, Miloš, Ikić, Stanović te, dakako, kapetanice Samante Fabris koje su nakon duljeg odmora bile podvrgnute ozbiljnim fizičkim naporima. Uz sve igračice, posebno moram spomenuti veliku pomoć i angažiranost sportskog direktora HOS-a Dejana Laninovića. S obzirom na to da sam mu neko vrijeme bio i trener, Laninović i ja odlično surađujemo i moram reći da se izvrsno snašao u ulozi pomoćnog trenera. Stoga su mu vrata naše reprezentacije uvijek otvorena – rekao je izbornik Miroslav Aksentijević.

Reprezentacija će boraviti u Mariboru do 25. kolovoza nakon čega se seli u Zagreb gdje će trenirati do 30. kolovoza. U Arena centru proradit će se razne tehničko-taktičke varijante, a onda se reprezentacija 31. kolovoza opet vraća u Maribor. Tu će do 2. rujna odigrati tri prijateljske utakmice s ekipom Azerbejdžana. S vodstvom reprezentacije Češke također se dogovara prijateljska utakmica u Mariboru.

U završnoj su fazi i razgovori s odbojkaškim savezom Azerbajdžana i šefom ženske ekipe Faigom Garayevom. Dogovara se, naime, da hrvatska reprezentacija dođe u Baku tjedan dana prije početka prvenstva kako bi odigrala još nekoliko pripremnih utakmica s reprezentacijama Azerbajdžana, a možda i s ekipama Turske i Italije…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije