Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA turnir

Ajla Tomljanović protiv Kiki Bertens za naslov u Seulu

Ajla Tomljanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.09.2018.
u 12:29

Ajla će u nedjelju imati treći pokušaj za osvajanje prvog WTA naslova u karijeri, a drugi u ovoj sezon

Zagrepčanka Ajla Tomljanović (WTA - 53.), koja igra za Australiju, i nizozemska tenisačica Kiki Bertens (WTA - 12.) borit će se za naslov pobjednice WTA turnira u južnokorejskom glavnom gradu Seulu, gdje je Nizozemka u polufinalu nadigrala Grkinju Mariju Sakkari (WTA - 32.) sa 6-4, 6-2, a australska predstavnica bila bolja od Tajvanke Su-Wei Hsieh sa 6-4, 5-7, 6-4.

Ajla Tomljanović će u nedjelju imati treći pokušaj za osvajanje prvog WTA naslova u karijeri, a drugi u ovoj sezoni, nakon što je ove godine poražena u finalu turnira u Rabatu od Belgijke Elise Mertens. U svom prvom finalu, 2015. u Pattaya Cityju, izgubila je od Slovakinje Daniele Hantuchove.  

>> Pogledajte kako su navijači dočekali Bornu Ćorića

Bertens će se boriti za svoj sedmi naslov u karijeri, a treći u ovoj godini, u kojoj je već bila pobjednica na dva američka turnira, u Charlestonu i Cincinnatiju. Za Nizozemku će ovo biti deveto finale u karijeri.

Komentara 3

Avatar Prodanović
Prodanović
13:44 22.09.2018.

Što nas briga za nekoga tko igra Australiju, samo zauzima medijski prostor!!!

MA
mause
20:11 22.09.2018.

koga briga za australske tenisace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije