Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Ajla Tomljanović opravdala pozivnicu i zaradila čak 50 bodova

'Croatia\'s Ajla Tomljanovic during her first round defeat to Japan\'s Ayumi Morita during day two of the AEGON Classic at Edgbaston Priory Club, Birmingham.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Nick Potts/Press Association/PIXSELL'
19.03.2013.
u 21:50

Nakon ispadanja Ive Karlovića, Antonija Veića i Mirjane Lučić-Baroni u prvom kolu kvalifikacija, s teniskog turnira u Miamiju stižu bolje vijesti za hrvatski tenis.

Najprije je 16-godišnja Donna Vekić, kao 16. nositeljica, prošla prvo kolo kvalifikacija pobijedivši Ruskinju Martu Sirotkinu, 121. tenisačicu svijeta, sa 6:2, 6:3.

Potom je tri godine starija Ajla Tomljanović u prvom kolu glavnog turnira (na koji je ušla zahvaljujući pozivnici organizatora) nadjačala Kazahstanku Kseniju Pervak, 99. na WTA listi, sa 6:2, 6:2, za samo 70 minuta igre.

Tomljanović će se u drugom kolu sastati s 24. nositeljicom Julijom Georges, no već je osigurala 50 bodova koji će je značajno pomaknuti sa sadašnjeg 242. mjesta.

Na glavnom turniru je i Petra Martić koja u prvom kolu čeka neku od kvalifikantica. (af)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije