Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULO JE
Povratak na članak

Ajla kao Australka počela redati pobjede

Kao Australka lakše će do pozivnice nego kao Hrvatica...

Komentari 4

TR
Travno221
13:30 23.03.2018.

Da, sigurno bi i Zadranka Bernarda Pera dobila pozivnicu da je ostala Hrvatica. Pogledajte kome idu pozivnice u Miamiju i sve će vam biti jasno: šest Amerikankama, Azarenki i Ajli...

VL
TR
Travno221
13:02 23.03.2018.

Dobro, ljudi, IMG je samo menadžerska agencija i jasno je da ne pristupa na jednak način jednom Australcu, Amerikancu ili Hrvatu. Što Jana Fett nije dobila pozivnicu za Miami?

VL
GV
golub Vaso
09:51 22.03.2018.

autor je slabo informiran, ova pozivnica nema veze s promjenom državljanstva, IMG je vlasnik turnira i Ajla je kao njihova akvizicija već dobivala nekoliko puta pozivnicu

VL
AB
abbey
01:02 23.03.2018.

Novinarcicu opet pises gluposti,pa zar mislis da narod zivi u pecini,a ti u vili.Po tvom znanju ja nevjerujem da znas oblik teniske loptice,covjece pa ona je okrugla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.