Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamov sljedeći protivnik

Ajax u sjajnoj formi, demolirali Feyenoord

Ajax
AFP
01.11.2009.
u 14:48

U derbiju 12. kola nizozemskog nogometnog prvenstva, Ajex je u Amsterdam Areni pred 60.000 gledatelja uvjerljivo svladao Feyenoord s 5:1.

Dvostruki strijelac za ''kopljanike'' bio je 26-godišnji vezni igrač Demy De Zeeuw, u 42. i 82. minuti, a pogotke za domaći sastav postigli su još Urby Emanuelson u 47., Gregory van Der Wiel u 58. i Luis Suarez u prvoj minuti sudačke nadoknade iz jedanaesterca. Urugvajskom napadaču to je bio već 16. pogodak ove sezone u Eredivisiji. Dario Cvitanich cijelu je utakmicu odgledao s klupe za pričuve.

Čast Feyenoorda spasio je svojim pogotkom Denny Landzaat u 74. minuti. Gosti su kraj dvoboja dočekali s devetoricom igrača na terenu. Crvene kartone zaradili su Babović u 43. i Van Dijk u 89. minuti.

Ajay je treći na ljestvici, sada sa šest bodova više od četvrtog Feyenoorda. Ajax ima 29 bodova, a ispred njega su Twente s 32 i PSV s 30 bodova...

Eredivisie, 12. kolo (nedjelja):

Ajax – Feyenoord 5-1

Redoslijed: 1. Twente 32, 2. PSV 30, 3. Ajax 29, 4. Feyenoord 23...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije