Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TROFEJ

Ajax osvojio nizozemski Superkup, mladi Hrvat pratio utakmicu s klupe

Ajax - Tottenham
Foto: DPA/Pixsell
27.07.2019.
u 21:30

PSV je i dalje rekorder s 11 osvojenih trofeja Johan Cruyff, kako nizozemski Superkup nosi ime od 1996. godine. Ajax je slavio devet puta, dok je na trećem mjestu Feyenoord s četiri titule

Deveti put u povijesti nogometaši Ajaxa pobjednici su nizozemskog Superkupa nakon što su u Amsterdamu pobijedili PSV Eindhoven s 2-0.

Pobjedu Ajaxu donijeli su Kasper Dolberg golom u prvoj minuti utakmice, te Daley Blind koji se upisao među strijelce u 53. minuti.

Mladi hrvatski vratar Dominik Kotarski utakmicu je pratio s klupe Ajaxa.

"Kopljanici" su prošle sezone osvojili dvostruku krunu, prvenstvo i Kup, dok je PSV bio doprvak.

PSV je i dalje rekorder s 11 osvojenih trofeja Johan Cruyff, kako nizozemski Superkup nosi ime od 1996. godine. Ajax je slavio devet puta, dok je na trećem mjestu Feyenoord s četiri titule.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije