Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava za kraj

Ajax Modriću natrljao na nos mrlju koju svim srcem želi zaboraviti

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.05.2019.
u 17:54

- Pa i nismo baš sigurni da se svi raduju de Jongovu dolasku u Španjolsku - napisali su na službenom profilu na Twitteru administratori u ime Ajaxa

Frenkie de Jong oprostio se u nedjelju od navijača Ajaxa. Svoj nogometni put će nastaviti u Barceloni, a u ponedjaljak poslijepodne je katalonski klub na svom službenom profilu na Twitteru zamolio navijače da ostave ♥ u komentarima ako se raduju dolasku Nizozemca.

Treba li uopće napominjeti, u trenutku se na to odazvalo njih dvadesetak tisuća, a na Barceloninu objavu su ubrzo osvrnuli i na službenom profilu amsterdamskog kluba.

- Pa nismo baš sigurni da se svi raduju de Jongovu dolasku u Španjolsku - napisali su administratori u ime Ajaxa, pa kao video zapis priložili trenutak kada je Nizozemac polegao našeg Luku Modrića na guzu.

Odvilo se to 5. ožujka u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Madridu. De Jong je te večeri briljirao u 4:1 trijumfu gostiju, a u jednome je trenutku oduzeo loptu Viniciusu pa već u sljedećem potezu maestralno zaobišao hrvatskog reprezentativca.

Komentara 18

PR
prajdali100
18:24 13.05.2019.

Dogodilo se !!!! Ali ovakav naslov članka je krajnje neukusan i bezobrazan.Sram vas bilo.

PR
prajdali100
18:29 13.05.2019.

Sinoć na SK gledam kako Real gubi 3:1 a srpski komentator se čudom čudi kako je Modrić dobio zlatnu loptu.Čovjek je očajan, teško mu je....toliko mržnje i omalovažavanja, bruka !! I sad ovaj " uradak". Pa i nema razlike.

AN
Antonio1952
19:04 13.05.2019.

Mozete Luki samo popusit ako vam dozvoli, luzeri jadni. Luka da vise ne pipne loptu postao je legenda i osvojio sve sto se moglo. Jedan De Jong tek se mora dokazati na svjetskoj sceni. Mozete me blokirati ali vec mi se povraca od vaseg pisanja. Cija ste vi novina i komu sluzite , mislite da smo svi glupi i da vas nismo procitali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije