Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak ostaje

Aguero produljio ugovor, u Cityju do 2022.

Sergio Aguero
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.09.2018.
u 11:00

Argentinac je Manchester City došao 2011. iz Atletico Madrida za navodno 38 milijuna funti

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero produžio je ugovor za još jednu godinu, do 2021., potvrdio je danas prvak Engleske na svojim službenim stranicama. 

Argentinski nogometaš je potpisao produljenje ugovora za godinu dana te se tako pridružio Kevina De Bruynea, Fernandinha, Davida Silve i Nicolasa Otamendija koji su također nedavno produžili suradnju sa Cityjem

>>Pogledajte intervju s Nikom Čekom

Argentinac je Manchester City došao 2011. iz Atletico Madrida za navodno 38 milijuna funti, a od tada je  u 299 utakmica u dresu tog kluba zabio 204 gola te je tako najbolji strijelac u povijesti kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije