Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvukao se neozlijeđen

Aguero opet doživio prometnu nesreću

Sergio Aguero
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.10.2019.
u 22:01

Njegov 170.000 eura vrijedan Range Rover pretrpio je ozbiljnu štetu

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero doživio je na putu prema trening centru Građana prometnu nesreću, no srećom prošao je bez ozljede. Njegov 170.000 eura vrijedan Range Rover pretrpio je ozbiljnu štetu, no argentinski napadač je prošao neozlijeđen. 

- Kakvo prekrasno jutro - napisao je na Argentinac na Instagramu. Ovo nije prvi put da je Aguero imao prometnu nesreću. Prije dvije godine u Amsterdamu je slomio dva rebra.

Cityjev napadač zbog problema s petom nije nastupao za Argentinu u prijateljskim susretima protiv Njemačke (2:2) i Ekvadora (6:1).

Aguero je ove sezone u osam ligaških nastupa zabio osam golova i vodeći je strijelac engleskog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije