Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Agresivnost na početku vratila se kao bumerang

Zadar Hajduk
Filip Brala/Pixsell
06.12.2009.
u 17:48

Pobjeda Hajduka na Stanovima, ostvarena na tipičan talijanski način, bez prave nadmoći u igri u odnosu na kvalitetom podređeni Zadar te s malim brojem stvorenih prilika koje su Splićani znali iskoristiti, teško je pala nogometašima Zadra.

Momčad sa Stanova povezala je time tri poraza za redom te je ostala na 12. mjestu, što je niže od njihovih ambicija u jesenskoj polusezoni.

Zadnji vezni Zadrana Marin Ljubičić požalio se kako im je taktiku kojom su htjeli doći do pozitivnog rezultata već u 2. minuti srušio pogodak Splićana.

– Vjerovali smo kako ćemo agresivnim ulaskom u utakmicu i snagom uspjeti zagospodariti travnjakom, no nakon pogotka Hajduk više nije jurišao na naš gol. Pokušaje da dođemo do izjednačenja dodatno je otežao blatnjav teren koji nije dopuštao razvijanje igre – kazao je veznjak Zadrana te istaknuo kako je pobjednika odlučio pogodak Duje Čopa za 0:2 u razdoblju u kojem je momčad sa Stanova stvorila jednu, dvije prigode za izjednačenje.

– Ne mogu vjerovati da smo primili gol u svojem petercu nakon ubacivanja iz kuta. Smatram da bismo ipak uspjeli izvući jedan bod jer je samo tri minute poslije toga Antonio Mršić pogotkom iz slobodnog udarca smanjio zaostatak. Ovaj poraz teško mi je pao, budući da je Hajduk do ove subote samo jednom uspio pobijediti u gostima, i to kod Varteksa – naglasio je Marin Ljubičić.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kakma
20:05 06.12.2009.

Blato je krivo? A ca je sa znanjem i trudom?Ajme meni Zara poludit cu svama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije