Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Adresa tvornice laži je Maksmirska 128

Zdravko Mamić
Željko Hladika
03.10.2009.
u 15:00

U Dinamu tvrde da je u našem listu izmišljena izjava Zdravka Mamića o treneru Hajduka Reji i naš je list opisan kao tvornica laži.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar spokivg
spokivg
21:58 05.10.2009.

pustite više mamića na miru...uzmite svi metlu i počistite prvo pred svojim vratima

SS
sam svoj
10:46 06.10.2009.

ne mogu shvatiti zasto sve muci mamic i kolko on zaraduje i kolko on ukrade a igraci su ti koji nece igratiu dinamu i zele van sto prije,tako je bilo i prije mamica i bit ce i poslje mamica,previse mrznje a nimalo ljubavi prema dinamu,mamic kakav je da je,zeli samo uspjeh dinama jer ce i on onda vise zaraditi,ne znam ko radi drukcije u europi osim prebogate barcelone,bio je canjuga koji je samo prodavao,mamic bar kupi nesto,zeli uspjeh dok ovi idioti od bbb to ne zelei siguran sam da to nije zbog mamica nego su tako odgojeni,ko idioti

BO
boomerang
05:08 05.10.2009.

Mamiću, mislio sam da imaš makar malo intelegencije, ali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije