Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jabulani

Adidas: Neugodno smo iznenađeni kritikama lopte

Lopta
AFP
31.05.2010.
u 17:43

Iz Adidasa, njemačkog proizvođača sportske opreme koji je kreirao novu loptu za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici po imenu Jabulani, kažu da ih jako iznenađuju negativne kritike igrača u posljednje vrijeme.

- Iznenađen sam što čujem kritike od vrhunskih vratara svijeta jer se lopta koristi već mjesecima – rekao je glasnogovornik Adidasa Thomas van Schaik i dodao:

- Igrači su imali priliku trenirati s Jabulanijem još otkako je lansiran u prosincu prošle godine i povratna je reakcija dosad bila pozitivna.

Podsjećamo, Julio Cesar, Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Giampaolo Pazzini i Luis Fabiano samo su neki od igrača koji su posljednjih dana otvoreno kritizirali loptu koja nepredvidljivo mijenja smjer.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:38 31.05.2010.

Zato treba pozvati na SP one koji ne kritiziraju..Naprimjer nogometaši Hrvatske bi rado na World Cupu igrali sa bilo kojom loptom pa bila ona plastična. željezna. aluminijasta ili ova nova Adidasova ali te skromne dečke niko ne pozove da igraju sa najboljima..

DC
DC
04:28 01.06.2010.

E moj Janez! Jos nekoliko tjedana, pa ces i ti umuknuti. Uzivaj lesinaru moj dok mozes!

SA
SI aka SI
14:45 01.06.2010.

e moj janez, iako si provokator, imaš smisla za humor. Nadam se da se znaš šaliti i na vlastiti račun, ali pričekajmo još 10 dana da to provjerimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije