Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA UZVRAT

VIDEO Ademi sam sebe postavio u momčad, Mamić reakcijom sve nasmijao

Zagreb: Dobro raspoloženi trener Dinama Mamić i kapetan Ademi uoči uzvrata protiv Krasnodara
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
24.02.2021.
u 13:33

– Dinamo nije momčad koja se zna braniti devedeset minuta. Mi želimo pobijediti, baš kao i u Krasnodaru, i ne zanima nas ništa osim pobjede i dobre igre. Samo s takvim stavom možemo doći do željenog plasmana dalje – rekao je strateg Modrih

Nogometaši Dinama u četvrtak će od 21 sat u Maksimiru braniti prednost iz Krasnodara (3:2). U uzvrat će morati bez Bartola Franjića i Sadegha Moharramija, ali svi ostali igrači su spremni.

Potvrdio je to i strateg Zoran Mamić koji je naglasio da Modri u četvrtak nemaju namjeru kalkulirati, već još jedanput iz dvoboja izaći kao pobjednici. 

– Dinamo nije momčad koja se zna braniti devedeset minuta. Mi želimo pobijediti, baš kao i u Krasnodaru, i ne zanima nas ništa osim pobjede i dobre igre. Samo s takvim stavom možemo doći do željenog plasmana dalje – rekao je u uvodu i nastavio:

– Moramo biti još koncentriraniji, još učinkovitiji u iskorištavanju naših šansi, još kompaktniji, ali i još željniji dobrog rezultata. Sumnjam da Krasnodar može nešto puno mijenjati pri svom stilu igre. A Marcusu Bergu moramo smanjiti prostor, stajati mu bliže. No, on nije jedina opasnost. Krasnodar ima još aduta – istaknuo je. 

Uz njega je na druženju s novinarima bio i kapetan Arijan Ademi, koji je također naglasio da posao još nije dovršen:

– Tamo smo imali dosta šansi koje nismo iskoristili, moramo popraviti realizaciju. Moramo i možemo još čvršće, Krasnodar je vrlo opasna momčad puna sjajnih individualaca. Sada smo došli u fazu kada smo ispunili očekivanja, ali mislim da možemo još više, još dalje. Očekujem težak dvoboj, uz puno trke i puno truda. Samo se s pomoću zajedništva možemo izvući – rekao je Ademi.

U tom se trenutku dvoranom prolomio smijeh jer je Mamić izrekao odličnu šalu:

– Gle ga, već me stavio pod pritisak, sam se stavio u momčad – nasmijao je sve prisutne Mamić te dodao da uoči utakmice nije trebao posebno pripremati momčad jer je prigoda takva da je motivacija vrlo visoka.

Komentara 3

FR
freeshooter
16:38 24.02.2021.

Kako je dobro...biti dinamov navijač, ovo sve jako veseli, kontinuirani rast i eto, dostigli smo i tu drugu dimenziju (a tako nam treba ta nova arena), pa konačno imamo i osjećamo tu snagu, mi smo dinamo, nastavno i ispravan stav i razmišljanje, da možemo igrati svoju igru protiv svakog, time i ići na pobjedu, protiv svakog, i u svakoj utakmici, bez kalkulacija, samo naprijed, ovo je fenomenalno dečki, najjači smo najjači, siguran sam u dobru igru i rezultat, dečki samo vjera u sebe i trenera, veliki rezultati dolaze, proljeće je naše...idemo dalje, do kraja...ale, ale, Dinamo ale..

BE
Berlioz
14:32 25.02.2021.

Nevjerojatno koliko je Dinamo uspio podići razinu hrvatskog nogometa i ugleda, čime pomaže svim klubovima u državi. Da bar još poneki klub počne ostvarivati rezultate u kontinuitetu, mogli bi jako puno napredovati. S obzirom na zadnje dvije, tri sezone, uvjeren sam da se približavamo tim trenutku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije