Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR Aco Petrović šokiran kaznom od 6000 eura

Aco: To je suludo, kažnjen sam jer sam govorio istinu

Foto: Slavko Midžor
import
29.10.2008.
u 16:41

Povjerenik NLB lige Josip Bilić donio je najveće pojedinačne novčane kazne u povijesti tog natjecanja.

Sa po 6000 eura kažnjeni su treneri dvaju najvećih favorita lige, Aleksandar Petrović (Zadar) i Dušan Vujošević (Partizan). Što su zgriješili objasnio nam je sam Bilić:

- Petrović i Vujošević kažnjeni su zbog izjava za medije koje štete ugledu lige i sponzorima i u suprotnosti su s pravilima koje su klubovi donijeli.

Aco poludio
I dok je Vujošević isključio mobitel zbog jučerašnje euroligaške utakmice s Realom, Zadrov trener Petrović nije mogao doći k sebi.

- Koliko? - zagrcnuo se Aco tijekom ručka nakon što je od Večernjakovih novinara doznao za kaznu, i odmah nastavio s pitanjima, ali i odgovorima:

- Jeste li sigurni? Pa to je suludo! Ne, ne to je stvarno suludo. Kažnjen sam jer sam govorio istinu - referirao je brzinski Aco, a nakon što smo ga htjeli podsjetiti na kaznu nakon prošlogodišnjeg kupa kada je, kao i nedavno nakon susreta s Partizanom, utvrđeno suđenje protiv Zadra, Petrović je htio primiriti loptu.

- Pa neću sad još dolijevati ulje na vatru - rekao je Aco, ali nije izdržao:

Ista kazna!?

- Kažete da je Vujoševiću i meni dodijeljena ista novčana kazna? I to nakon svega što se događalo na toj utakmici? Pa to je stvarno suludo - ponovio je tu rečenicu nekoliko puta tijekom razgovora zadarski strateg Aleksandar Petrović, zaključujući kako se uopće ne namjerava žaliti na izrečenu mu kaznu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije