Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP KOŠARKA
Povratak na članak

Aco Petrović s Brazilom izgubio prvu utakmicu i doveo se u nezgodnu poziciju

Plasman u četvrtfinale u subotu je četvrtom pobjedom u isto toliko nastupa osigurala Australija koja je u susretu skupine L u Nanjingu svladala Dominikansku Republiku s 82-76 (24-19, 16-19, 17-14, 25-24)

Komentari 1

MA
MartyMystery
10:28 08.09.2019.

Poštovana redakcijo, Pre nekog vremena ostavio sam jedan sarkastični komentar na ovu temu i profil mi je blokiran do 2021 godine. Komentar nije imao vulgaran sadržaj, niti je bio uvredljiv za bilo koju skupinu ljudi. Bio je to duhoviti komentarar kao reakcija na prepotentne izjave i stav Ace Petrovića posle pobede nad Grčkom i poraza od Češke. Vi ste opet, iz nekih nepoznatih razloga, komentar obrisali, a profil blokirali. Time ste samo pokazali da ste zadrti desničari i nacionalisti koji ne razumeju humor i sarkazam, verovatno usled malog IQ, a posao u redakciji dobili uhljebljavanjem od strane onih čije interese branite. Pozdrav StaracFocho

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.